- הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1616950:יש לי מתכון דומה לזה, אבל בלי סיר, בלי להמיס שוקולד, רק קערה וכף, 8 דקות והעוגה בתנור, אם מעניין אתכן אעלה את המתכון.
12 מתעניינות לעת עתה...
מכורה לעוגות בקערה אחת!
נכתב ע"י grafix;1616950:יש לי מתכון דומה לזה, אבל בלי סיר, בלי להמיס שוקולד, רק קערה וכף, 8 דקות והעוגה בתנור, אם מעניין אתכן אעלה את המתכון.
נכתב ע"י פיסטוק;1619583:12 מתעניינות לעת עתה...
מכורה לעוגות בקערה אחת!
נכתב ע"י sari93;1616945:עד כמה שידוע לי מים הורסים שוקולד מריר ללא תקנה (מניסיון מר...)
אני תמיד חוששת לנסות מתכונים כאלו.
אם מערבבים את זה עם עוד חומרים זה נהיה בסדר?
נכתב ע"י chanak4;1616957:להמיס שוקולד מריר עם מים לבד - הורס.
אבל כשזה עם עוד חומרים זה יוצא ממרח אחיד ומצויין.
נכתב ע"י chanak4;1616894:עוגת פירורים בקלי קלות (מהקו שלך)
החומרים לבצק פירורים:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 ביצה
החומרים לשוקולד:
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
מערבבים בקערה את חומרי הבצק (אני עושה עם מזלג) עד שנוצרים פירורים.
לשטוח שתי שליש בתבנית ח"פ בינונית.
לבשל את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שנמס לגמרי, להוריד מהאש, לערבב עם הביצים טוב טוב.
למרוח על הבצק שבתבנית, ולפזר מעל את יתרת הפירורים.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 20-30 דקות.
אני עושה בתבנית ח"פ גדולה, מכפילה את כל החומרים חוץ מהשוקולד המריר.
בהצלחה רבה
נכתב ע"י grafix;1619660:אופס, פשוט שכחתי...
עוגת שוקולד פירורים בקערה אחת
חומרים לבצק:
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1/4 1 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 ביצה
לערבב היטב, להשאיר בצד 2 כוסות מהתערובת והשאר לשטוח בתבנית גדולה.
למילוי:
1/2 1 כוס סוכר
1/2 1 כוס שמן
1/4 1 כוס קקאו
2 סוכר וניל
6 ביצים
2 כפות חמאת בוטנים (לא חובה, אך מאוד משביח)
לערבב ולשפוך על הבצק, ומעל לפזר את הפירורים הנותרים, לאפות כחצי שעה.
וזהו...
כמה זמן לקח לכן????
נכתב ע"י פיסטוק;1619754:תודה.
תבנית גדולה או ענקית? A4 או A3)
חני,נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1619823:מנסיון (ישן) של שני המתכונים, המבושל הרבה יותר משובח (על אף שלוקח עוד כמה דקות של עבודה)
ראשית, כי הוא מכיל שוקולד.
שנית, הבישול הופך את הקקאו והשוקולד לקרמי בעוד שבלי בישול יש לזה יותר מרקם של חול גרגירי.
ומי שחסה על הכלים - החברה שנתנה לי את המתכון (המבושל) לימדה אותי להשתמש בסיר, כוס וכף בלבד. כשהסיר משמש גם כקערה. היא גם לימדה אותי איך לעבוד בסדר כזה שאותה כוס של מדידת הסוכר תשמש לכוס של הפירורים ששמים בצד, אבל אני ממילא משתמשת בח"פ אז זה לא רלוונטי....
בהצלחה
חני
נכתב ע"י grafix;1619844:חני,
אני מכינה שנים את העוגה בגרסה המבושלת, שבוע שעבר קיבלתי את המתכון החדש והחלטתי לנסות ומאוד התלהבתי, שאלתי את בעלי והילדים מה יותר טוב והם דווקא יותר אהבו את העוגה החדשה (אני דווקא כן חושבת שהמבושלת יותר מוצלחת אבל ממש לא משמעותית), בכל אופן, זה לא רק העניין של הסיר אלא גם עוד כמה דקות עבודה, ולפעמים זה ההבדל בין לאפות או לא לאפות...
אשמח אם תעלי מתכון!נכתב ע"י ניקול;1619879:'בלי אחריות', העלו פה פעם מרשם לעוגיות בלי מרגרינה
איחדתי את כל הרכיבים ורק את השמן שמתי בסוף בהדרגה עד שהגעתי למרקם 'נכון'
ואז שמתי במכשיר ו'זילפתי' עוגיות.
ג"כ ישר לתבנית.
לא ראו שום הבדל אם יש מרגרינה או לא.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1619856:בכיף. עניין של טעם.
ואם את רוצה, יש לי עוד כמה מתכונים של עוגות בקערה אחת.
חני
לצערי לא זוכרת אם רשמתינכתב ע"י סא;1619897:אשמח אם תעלי מתכון!
נכתב ע"י nomi123;1619914:אז תביאי לנו.....
תודה! תודה!נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1620345:אחד לכבוד שבת (שכבר מוקלד ולא כתוב ידנית....)
עוגת קינמון (מי שזה מוכר לה - העליתי מתכון דומה של פסח)
6 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 1 חב' אינסטנט (7 כפות ) פודינג וניל
1/2 1 כפית קינמון
3/4 כוס יין
1/2 1 כוס קמח
אבקת אפיה
לערבב הכל לשטוח בתבנית. (אני אישית, אוהבת להקציף ביצים שלמות ואז להוסיף הכל תוךכדי הקצפה. אבל העוגה המקורית היא ללא הקצפה כלל)
לערבב 1/2 1 כפית קינמון 1/2 1 כפית שמן 1/2 1 כפית קמח 1/2 כוס סוכר
לפזר מלמעלה
לאפות בחום בינוני עד שקיסם וכו' (אם מלמעלה כבר מתקבל צבע יפה, ובפנים עדין "רטוב" - מכסים בנייר כסף.)
שבת שלום
חני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //