עוגות/עוגיות עוגה קלה קלה קלה קלה- אבל באמת. וטעימה- אבל באמת.

• הוסף לסימניות
בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
יש לי תבניות תנור במספר גדלים,
איזו תבנית להשתמש?
זה לא יצא עוגה ענקית מידי? (יש לי הסתייגות מזה*

ואגב... השבוע היו כאן אורחים אלגנטים, וסתם כך נחה עלי הרוח \להכין ביום שישי את המאפינס קפוצ'ינו שפרסמת בעבר...
מה אני אגיד... יצא מדהים!!
נחת רוויתי!

• הוסף לסימניות
יש לי תבניות תנור במספר גדלים,
איזו תבנית להשתמש?
זה לא יצא עוגה ענקית מידי? (יש לי הסתייגות מזה*

ואגב... השבוע היו כאן אורחים אלגנטים, וסתם כך נחה עלי הרוח \להכין ביום שישי את המאפינס קפוצ'ינו שפרסמת בעבר...
מה אני אגיד... יצא מדהים!!
נחת רוויתי!
תבנית בגודל חד פעמי הכי גדול- ענק
מה ההסתייגות?
יוצא כמות גדולה של פרוסות

שמחה לשמעו על המאפינס קפוצ'ינו. הם באמת מוצלחים

• הוסף לסימניות
הבן שלי הכין את העוגה לשבת
יצא מצוין
תודה!!

• הוסף לסימניות
תבנית בגודל חד פעמי הכי גדול- ענק
מה ההסתייגות?
יוצא כמות גדולה של פרוסות

שמחה לשמעו על המאפינס קפוצ'ינו. הם באמת מוצלחים
לא יודעת כי תמיד יש לי את הלחץ הזה שהכמות של החומרים לא תספיק לתבנית הענקית הזאת...
אבל אם את אומרת שזה בסדר אהיה חייבת לנסות

• הוסף לסימניות
נראה טוב

העתקי לי ...

• הוסף לסימניות
אפשר תמתכון או קישור?
תודה!
בטח...
אני עשיתי את זה בתבניות מאפינס ח.פ, יצא מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה