עוגה שהכנתי ליומולדת 40

• הוסף לסימניות
בעל חמוד אחד בקש שאכין לאשתו ליומולדת גיל 40 עוגה מעניינת...
כאמור יש משבר בגיל הזה
ומי שרוצה לקרוא עוד על גיל 40 ....ועל העוגה...כאן בקישור

נ.ב
העוגה לדעתי לא מספיק מקצועית אבל לא הצלחתי להפיק יותר בזמן הקצר שהיה לי (היתי צריכה להכין הרי את כל הציפוי באותו יום בו עבדתי והיו לי 2 ארועים בערב!!!! )אז זה מה שהתקבל...
IMG_6418.JPG

• הוסף לסימניות
לא מקצועית בכלל רק חצי :rolleyes:
את לא שפויה!!!

יצירת מופת לגמרי!!

הילדים שלך שאלו אותי אם ראיתי את העוגה עם האודם :)
חחח עכשיו אני קולטת מה זה עוגה עם אודם
חמודים!!

• הוסף לסימניות
לא מקצועית בכלל רק חצי :rolleyes:
את לא שפויה!!!

יצירת מופת לגמרי!!

הילדים שלך שאלו אותי אם ראיתי את העוגה עם האודם :)
חחח עכשיו אני קולטת מה זה עוגה עם אודם
חמודים!!
קטעים איתם!

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שהכל אכיל חוץ מהצד החיצוני של המכסה...

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר !
רק היה מתאים לך לעשות גם מראה מגלסאז שוקולד ...

• הוסף לסימניות
מגניב!
(עם 40 סימני קריאה:))

• הוסף לסימניות
זה נקרא אצלך לא מקצועי?
מהמם!
מדהים!

• הוסף לסימניות
את!
לא מפסיקה להפתיע...

• הוסף לסימניות
מטורפת!!!!
פשוט אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!40 (לא ספרתי)

• הוסף לסימניות
זה נקרא אצלך לא מקצועי?
מהמם!
מדהים!
התכוונתי לפינישים...
והבצק סוכר גם התלכלך לי מהקורנפלור אז לא יצא מושלם,
אבל תודה על הפרגונים! זה מחזק

• הוסף לסימניות
מטורפת!!!!
פשוט אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!40 (לא ספרתי)
תודה
כייף לשתף אתכן

• הוסף לסימניות
העוגה הזאת זה רק חצי כשרון שלך?
אז מה זה הכשרון המלא שלך?
לא מצליחה לחשוב
איך בא לי להיות שכנה שלך
ואם את כבר מוכרת את דירתך אז אולי תבואי את לגור לידי?:)

• הוסף לסימניות
העוגה הזאת זה רק חצי כשרון שלך?
אז מה זה הכשרון המלא שלך?
לא מצליחה לחשוב
איך בא לי להיות שכנה שלך
ואם את כבר מוכרת את דירתך אז אולי תבואי את לגור לידי?:)
נחמד לקרוא כאלו מחמאות!!!
גם אם אני לא גרה ליד אני יכולה להכין ולשלוח...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה