עוגות/עוגיות עוגות חתוכות לשמחות- איפה אפשר להזמין?

• הוסף לסימניות
עוגות חתוכות יפות לאירוע בסגנון הזה
איפה אפשר להזמין
@פטיפורית
עוגות/עוגיות - תבחרו לנו עוגה לשבת...! מתכון + התנצלות... | פרוג - הפורטל  החרדי המקצועי הגדול ביותר
עוגות/עוגיות - תבחרו לנו עוגה לשבת...! מתכון + התנצלות... | פרוג - הפורטל  החרדי המקצועי הגדול ביותר

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש במטבח של ישיבת חיים עוזר אחד שמוכר מגשים של כאלו עוגות
כל מגש 100 ש"ח
0505214585

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ברמות א' מישהי מאוד מוצלחת!!!!!!!!
תבררי מה המספר כי זה נראה לי מה שאת מחפשת
כל קופסא 30 ש"ח
עוגות טעימות!

• הוסף לסימניות
שואלת סתם מסקרנות
כמה חתיכות עוגה במגש?
אם אני זוכרת נכון, 80 יח'. הזמנו כמה פעמים לאירוסין ולשבת שבע ברכות, כל האורחים התלהבו מאד!!! (היו כאלה שלא אוכלים מכל מיני ידיים (אסתטי?), וזה קנוי, אז רק בזה הסכימו ליגוע.) זה היה מרשים מאד ומעשיר, והכי חשוב מרגיע שתמיד יש בצד עוד עוגות יפות להגיש.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים, קמינסקי, מעולה, נקי ואסטתי, טעים ובלי מרגרינה!!
0527614214
025857212
ממליצה מאוד מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
יש מישהו בבית שמש
נראה לי עושים משלוחים
טעים באמת, והיימיש
בהשגחת העדה החרדית רשמי
לא הזמנתי מהם - אני לא יודעת מחירים
כן אכלתי מהם באירועים כמה פעמים והיה ממש טעים
052-717-9021

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון, 80 יח'. הזמנו כמה פעמים לאירוסין ולשבת שבע ברכות, כל האורחים התלהבו מאד!!! (היו כאלה שלא אוכלים מכל מיני ידיים (אסתטי?), וזה קנוי, אז רק בזה הסכימו ליגוע.) זה היה מרשים מאד ומעשיר, והכי חשוב מרגיע שתמיד יש בצד עוד עוגות יפות להגיש.
קצת יותר משקל לחתיכה?
היא עובדת בהתנדבות?

• הוסף לסימניות
זה עוגות מפעל כמו קראנץ' ליס וכדו' לא ביתי.
הם יפים מאוד יש להם הרבה סוגי עוגות יפות אבל בסופו של דבר הכל אותו טועם..
מחפשת משהו אחר ביתי וטעים
המספר שכתבתי מעל זה טעם ביתי ממש, ולא מה שאת מתארת כאן,
תנסי לברר - השם שלהם פישר
המון בבית שמש לוקחים אותם
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה