עוגות/עוגיות עוגות חתוכות לשמחות- איפה אפשר להזמין?

• הוסף לסימניות
עוגות חתוכות יפות לאירוע בסגנון הזה
איפה אפשר להזמין
@פטיפורית
עוגות/עוגיות - תבחרו לנו עוגה לשבת...! מתכון + התנצלות... | פרוג - הפורטל  החרדי המקצועי הגדול ביותר
עוגות/עוגיות - תבחרו לנו עוגה לשבת...! מתכון + התנצלות... | פרוג - הפורטל  החרדי המקצועי הגדול ביותר

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש במטבח של ישיבת חיים עוזר אחד שמוכר מגשים של כאלו עוגות
התכוונתי לזה
מכירה את זה מקרוב
יש את אותם עוגות גם בירושלים ויש להם קינוחים מדהימים!! אבל כרגע אני צריכה עוגות טעימים לגמרי (שמחה משפחתית..)

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו אצל קליינ'ס מביתר
פלטת עוגות מיוחדות
היה פצצההה

לדעתי יש להם אתר תבדקי

• הוסף לסימניות
עוגות חתוכות יפות לאירוע בסגנון הזה
איפה אפשר להזמין
@פטיפורית
בלת"ק
לה-נוגטין בד"ץ
בהר טוב(ליד בי"ש)
המשפחה שלי מזמינה קבוע לכל השצחות וכובן אפשר לבחור לכמה ח' בכל מגש
מחירים ממש סבירים
ברעיון הם משווקים לאולמות ומלונות.

• הוסף לסימניות
את יודעת כמה מקובל לקחת על חתיכה?
אין לי מושג
נראה לי שקופסא עולה אצלם 120 אין לי מושג כמה יש בזה
תתקשרי ותשאלי :)
זה בכשרות רשמית, נאפה במטבח מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה