אומנות בנשמה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מחפשת את האשכול מרוכז לעוגות לפסח של העני בבקר לא מוצאת אפשר להקפיץ?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
לא מצליחה להוריד.![]()
סלברייט הוציאו חוברת מתכונים מהממת לפסח במתנה!
יש שם מתכונים ממש קלים ועם חומרים זמינים
חוברת מתכונים לפסח
יש לך גישה לעוד אשכולות? ממש יעזור לי הייתה עוגות שכבות של ההעני בקר למעלה שקדים פרוסים עם קרם לא זוכרת,תודה!אשכולות של עוגות פסח
![]()
פסח - עוגת שוקולד פירורים נימוחה - כן היא פסחית!
טוב, לכל אלו שביקשו ---- אז יש המוןןןן עוגות ומתכונים ללא שרויה ועם שרויה ללא קמחים ורק עם שקדים בחרתי להביא לכם עוגה טעימה במיוחד נימוחה ושוקולדית , יצא לי לפגוש כמה מתכונים דומים ממש אבל עשיתי מעט שינויים שלי ובעיני היא עוגה מנצחת ,שהסמל שלה שלא מאמינים שהיא של פסח , נימוחה בפה והיא לא שרויה...www.prog.co.il
![]()
פסח - עוגות/עוגיות לפסח - ללא אפיה?!
אשמח לקבל מתכונים לעוגות/עוגיות ללא אפיה כלל יש משהו? חוץ מעוגת גבינה..www.prog.co.il
![]()
![]()
פסח - עוגת שוקולד פונצ'---
טוב, אין מה לומר, יצאה מעולה +++ עוגה שיכולה להוות קינוח מושלם בחג. מתכון: מכינים בלילה לעוגת שוקולד לפי המתכון המצורף, בתוספת 1 אבקת אפיה ולא שוקולד צ'יפס. מתכון שלי מחוברת פסח הראשונה. מכינים פי 1.5 מהמתכן אופים בתבנית עגולה בקוטר של 26 ס"מ ושוליים גבוהים, כשעה עד שקיסם יוצא יבש ממרכז...www.prog.co.il
יש לך גישה לעוד אשכולות? ממש יעזור לי הייתה עוגות שכבות של ההעני בקר למעלה שקדים פרוסים עם קרם לא זוכרת,תודה!
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בחגים פסח מצאתי את העוגות שכבות שחיפשתי יישר כוח!![]()
פסח - פסח תשפ"ד מתכונים מתוקים---
כאן המקום לרכז את כל המתכונים שחובשים את כובע המתוקים- עוגות, עוגיות, חטיפים מתוקים, קינוחים, וכדומיהם האשכול נעוץ וישאר כך עד לאחר החג בעז"ה להלן כללי האשכול: 1. בראש מתכון יש לרשום- שרויה/ללא שרויה/קטניות 2. לפני שמעלים מתכון, יש לוודא [לפחות לנסות לחפש באשכול] כי המתכון לא הועלה כבר ע"י...www.prog.co.il
![]()
עוגיות ביסקוטי לפסח
לא תאמינו שהן פסחיות. טעעעעעעעיייייייםםםםםםם. 3 ביצים 1/2 כוס שמן 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 3/4 כוס סוכר 5 כוסות קמח שקדים 1/2 כוס קמח תפו"א 2 כוסות שוקולד צ'יפס מקציפים ביצים שלמות עם שמן וסוכר וניל לקרם חלק. מוסיפים סוכר ואברת אפיה. מערבבים עוד קצת ומוסיפים קמח שקדים וקמח תפו"א. בסוף מוסיפים...www.prog.co.il
![]()
ללא ביצים - עוגות פסח ללא ביצים (וללא אלרגנים נוספים)
@ה. רז וכל מי שרלוונטי לה.... הקובץ המקורי כבר איננו, החלפתי מחשב מאז. אבל הורדתי את כלי הפסח וסרקתי את הדפים המודפסים. לשימוש אישי ולתועלת הרבים, הזכויות לשימוש מסחרי שמורות, אולי פעם אני אוציא ספר מתכוני פסח שיקראו לו 'פסח ללא ביצים' :) במתכונים: כדורי שוקולד (כבר עלו באשכול אחר, יש כפל...www.prog.co.il
![]()
פסח - אשכול פסח תשפ"ג מתוקים.
כאן המקום למתכונים מתוקים. שימו לב שכללי אשכולות פסח תשפ"ג תקפים כאן: 1. האשכול הזה הוא לבקשות מתכונים ומתכונים בלבד. כל השאלות על המתכונים באשכול הזה [אשכול שבו ירוכזו שאלות. אחרת האשכול שלנו יהיה ענק ויהיה קשה למצוא בו מתכונים] 2. בראש מתכון יש לרשום- שרויה/ללא שרויה/קטניות 3. לפני שמעלים...www.prog.co.il
![]()
עוגה כושית + קוקוס (שרויה)
יכול להיות שהיא עוגה מוכרת אבל אצלי אין פסח בלעדיה טעימה מאד (כל אחד עשה היום טעימה ואני כבר עד ליל הסדר אצטרך להכין אחת נוספת...) (כוסות הכוונה לכוס חד פעמי) 5 חלבונים 1 כוס סוכר 2 כוסות קוקוס מקציפים את הביצים עם הסוכר מוסיפים בתנועות עטיפה את הקוקוס 1 כוס שמן 5 חלמונים 1 כוס סוכר 1 כוס...www.prog.co.il
![]()
חגים - פסח - מאפים. עוגות. עוגיות.
כן המקום למאפים. עוגות. עוגיות. כל השאר באשכול השכן- הנה פתיח כל מתכון שיעלה, לתועלת הכלל עוגה/עוגיות: שרויה/לא שרויה: האם צריך מיקסר: מצרכים: הוראות הכנה: בהצלחה לכולן. והלוואי שנחגוג חגיגה גדולה עם כל העוגות שנכין. חגיגה לכבוד המשיח!!!www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים