- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;873357:את רוצה מתכונים חלביים?
יש לי הרבה עוגות עגולות מרשימות וטעימות בטירוף.
נשמח לקבל מתכונים.
אצלנו החלבי הולך הרבה יותר מהפרווה.
תודה מראש
חני
נכתב ע"י אא;873357:את רוצה מתכונים חלביים?
יש לי הרבה עוגות עגולות מרשימות וטעימות בטירוף.
נכתב ע"י סטודנטית;873337:איך מקרמלים פצפוצי אורז?
נכתב ע"י אדל;873385:קניתי אותם כבר מקורמלים
ואפשר לערבב אותם במחבת יבש עם קצת סוכר...
נכתב ע"י מי;873419:אפשר הזמנה לאופרוף הזה?
נשמע מבטיח.
נכתב ע"י אלף ריש;873371:למי יש מתכון
נכתב ע"י אלף ריש;873371:של מילוי טראטלים?
התמונות יפות מאד..
תודה
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;873377:נשמח לקבל מתכונים.
אצלנו החלבי הולך הרבה יותר מהפרווה.
תודה מראש
חני
נכתב ע"י כוכב103;873485:אני מתעלפת!
אדל, אא, מה אתן עושות כאן
תכינו לכן מיתוג טוב ורוצו קדימה!
מה אתן מתלכלכןת על גרפיקה???
תתלכלכו לפחות על משהו טעים וגמיש יותר![]()
נכתב ע"י אא;873479:[FONT="]עוגת גבינה עם חלבה[/FONT]
נכתב ע"י סטודנטית;873504:נראית מעולה!!!!!!!
גבינה וחלבה הולכות ביחד??
נכתב ע"י pr;873505:אא,
תמיד אני מחסנת את עצמי באומץ לב,
ותמיד את מחלישה את דעתי במידה רבה - כשרון שלא ייאמן!
נכתב ע"י אא;873492:עוד לבקשתך:
תודה רבה מאד.
מקווה לנסות בקרוב. (לפחות חלק מהם)
חני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים