עוגות מופחתות סוכר

• הוסף לסימניות
אני צריכה מתכונים לעוגות מופחתי סוכר (אבל טובות) ז"א עד כוס סוכר
בתודה, ובברכת פסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
עוגת גבינה

7 ביצים
1 כוס סוכר
4 גבינה - אני שמה אחת גדולה של 850 גרם
1 שמנת
4 כפות קמח תפו''א
3 סוכר וניל
אחרי האפי' להקרמה מלמעלה -שמנת ו2 סוכר וניל

עוגת אגוזים או שקדים

6 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קמח תפו''א
4 כפות אגוזים טחונים
1 כף שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה.
מתאים לאפי' ב2 תבניות אינגליש קייק

את העוגת גבינה אני אופה לחמותי ללא סוכר רק עם 15 מ''ל סוכרזית נוזלית היא אומרת שזה מצוין עוגות אחרות לא ניסיתי עם סוכרזית כי היא לא הזמינה....

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד, עדיף אפילו עם פחות סוכר.

• הוסף לסימניות
את יכולה לשים פחות בכל מתכון
ותמיד להפחית בהדרגה ככה בני הבית לא מרגישים בהבדל.
את יכולה להחליף לסוכרזית נוזלי כל כמות שאת רוצה.
תלמדי מהנסיון ותרשמי לך מה אהבת.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון שצילמו לי מחוברת מתכונים, לא יודעת מה המקור. ניסיתי אותו כשלא היה לי תנור בסיר פלא, אבל נראה לי שאין סיבה שזה לא ילך טוב גם בתנור.
טורט שיש (בסיר פלא)
8 ביצים
8 כפות סוכר
8 כפוץ קמח תפו"א מסונן
1 שקית אבקת אפיה
מיץ לימון/שמן
לבשל:
2 כפות קקאו
2 כפות מים
2 כפות סוכר
להוסיף 2 כפות שמן אגוזים
הכנה:
1. מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם 2/3 מהסוכר לקצף יציב.
2. מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
3. מאחדים בתנועות קיפול את קצף הלבונים והחלמונים
4. מבשלין בסיר קטן קקאו,מים וסוכר, עד המסת הסוכר וקבלת תערובת נוזלית חלקה ואחידה, מסירים מהאש מוסיפים שמן ומערבבים.
5. מעבירים לקערה אחרת 8 כפות מהתערובת של הביתים ןמערבבים עם התערובת המבושלת.
יוצקים לתבנית משומנת ומחוממת את הטורט, עליו יוצקים את התערובת המבושלת ומערבבים פעמים ספורות לקבלת דוגמת 'שיש'. לאפות כשעה. (בתנור נראה לי מספיק 35-40 דקות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;978281:
עוגת גבינה

7 ביצים
1 כוס סוכר
4 גבינה - אני שמה אחת גדולה של 850 גרם
1 שמנת
4 כפות קמח תפו''א
3 סוכר וניל
אחרי האפי' להקרמה מלמעלה -שמנת ו2 סוכר וניל

עוגת אגוזים או שקדים

6 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קמח תפו''א
4 כפות אגוזים טחונים
1 כף שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה.
מתאים לאפי' ב2 תבניות אינגליש קייק

את העוגת גבינה אני אופה לחמותי ללא סוכר רק עם 15 מ''ל סוכרזית נוזלית היא אומרת שזה מצוין עוגות אחרות לא ניסיתי עם סוכרזית כי היא לא הזמינה....
מפרידים ביצים? מקציפים?

• הוסף לסימניות
אני עושה את המתכון המפורסם של עוגיות השקדים, עם תחליף סוכר- סוכר לייט כשר לפסח (אבקה, לא נוזלי), זה יוצא קצת יותר מתפורר, אבל בהחלט טעים מאוד!!!

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;978407:
יש לי מתכון שצילמו לי מחוברת מתכונים, לא יודעת מה המקור. ניסיתי אותו כשלא היה לי תנור בסיר פלא, אבל נראה לי שאין סיבה שזה לא ילך טוב גם בתנור.

אני אשמח לקבל הוראות מדויקות איך אופים בסיר פלא. קניתי השנה בשביל עוגת גבינה (התנור לפסח בשרי). אבל... :( לא הצליח לי. שמתי אותו כ10 דקות על אש רגילה של להבה בינונית ואח"כ על אש נמוכה לעוד שעה אבל היא נשרפה למטה ובאמצע לא נאפה.

• הוסף לסימניות
גם אני אופה עוגות גבינה בסיר פלא
צריך לאפות שעתיים על חום נמוך
בכלל בלי חום גבוה (כמובן לחמם לפני כן את הסיר)

• הוסף לסימניות
לרותי 12,
עדיין לא נגמר החג....
כן.להפריד ביצים ולהקציף,סליחה שלא כתבתי זה בא לי באוטומט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה