עוגות מעוצבות

הכול על הרעיון של ציפוי עוגה עם קצפות וכדומה...

קבצים מצורפים

• IMG_0233.JPG
    IMG_0233.JPG
    3.6 MB · צפיות: 240
  • IMG_0728.JPG
    IMG_0728.JPG
    3.7 MB · צפיות: 222
  • IMG_0643.JPG
    IMG_0643.JPG
    KB 486.8 · צפיות: 181
  • IMG_1074.JPG
    IMG_1074.JPG
    2.6 MB · צפיות: 175
  • IMG_1053.JPG
    IMG_1053.JPG
    3.2 MB · צפיות: 173
  • IMG_0653.JPG
    IMG_0653.JPG
    KB 734.6 · צפיות: 165
  • IMG_0112.JPG
    IMG_0112.JPG
    2.5 MB · צפיות: 227
עוגה קצת שונה...
ראיתי בפרוג רעיון ליום נישואין שנתיים- טוגזר
2+ גזר
בעלי היה בדיאטה אז הנה התוצאה
נראה אתכם מנחשות ממה זה...

קבצים מצורפים

• IMG_7325.JPG
    IMG_7325.JPG
    3.6 MB · צפיות: 307
  • IMG_7327.JPG
    IMG_7327.JPG
    2.4 MB · צפיות: 304
לבכור שלי היה מסיבת חומש- והוא ביקש עוגת ספר תורה-
מה אומרים?
צפה בקובץ המצורף 1840153

ובעת פתיחת ספר התורה:

צפה בקובץ המצורף 1840155

הבעיה היחידה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי עוד 2 בנים אחריו... :rolleyes: הלך עלי...
במיוחד שאני לא אוהבת לעשות את אותו הדבר פעמיים...
לבכור שלי היה מסיבת חומש- והוא ביקש עוגת ספר תורה-
מה אומרים?
צפה בקובץ המצורף 1840153

ובעת פתיחת ספר התורה:

צפה בקובץ המצורף 1840155

הבעיה היחידה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי עוד 2 בנים אחריו... :rolleyes: הלך עלי...
במיוחד שאני לא אוהבת לעשות את אותו הדבר פעמיים...

זבנג אפשר פירוט איך עשית ?​

זבנג אפשר פירוט איך עשית ?​

בפנים רולדות כמו שרואים- עטוף בבצק סוכר
העצי חיים זה גריסיני שמושחל בתוך 3 עוגיות בגדלים שונים עם חור באמצע ואח"כ הכל טבול בשוקולד.

בפנים רולדות כמו שרואים- עטוף בבצק סוכר
העצי חיים זה גריסיני שמושחל בתוך 3 עוגיות בגדלים שונים עם חור באמצע ואח"כ הכל טבול בשוקולד.
כמה זמן לפני המסיבה אפשר להכין את זה?

כמה זמן לפני המסיבה אפשר להכין את זה?
עשיתי את זה בשלבים
את ה"עצי חיים" אפשר להכין מתי שרוצים- וזה פשוט חיכה במקפיא,
הרולדות אפשר להכין כמה ימים לפני,
את המעיל- הבצק סוכר הכנתי ערב קודם ושמתי בקופסא אטומה + ניילון נצמד שלא יכנס טיפה אויר
ובבוקר הרכבתי הכל ביחד.
ואם כבר אז אשמח לרעיון נוסף מה אפשר להכין כי עוד 3 שבועות יש לי לעוד אחד מסיבת חומש...:rolleyes:

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה