עוגות מעוצבות

למי שמעניין מצרפת גם תמונה של הכרכה בקצת יותר גדול
1700344203618.png

קבלו עוגה נדירה שאין בה משהו לא אכיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל אבל הכל אכיל בכרכרה עם הסוסים מהשוקולד יש תמונה של החתן והכלה אבל טישטשתי.............
מה דעתכם?????????
צפה בקובץ המצורף 1502035
ואוו משגע איזה עוגה נדירה
ואיזה השקעה!!!
זה נראה שלקח המון שעות!
מושלםםם

קבלו עוגה נדירה שאין בה משהו לא אכיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל אבל הכל אכיל בכרכרה עם הסוסים מהשוקולד יש תמונה של החתן והכלה אבל טישטשתי.............
מה דעתכם?????????
צפה בקובץ המצורף 1502035
ואוווווווו כמה השקעה וחשיבה עמוקה
כל פיפס בדבר הזה הוא גאונות!

מטורפת!!! ממה עשוי שם הכל?
יש שם הרבה דברים המון!!!!!!!!
יש די הרבה קוקוס עם טיפה צבע מאכל
יש שם גם כמו פיצפוצים קטנים של שוקלוד
ריצ'
ועוד כמה חומרים.....

יכולה לרשום לי מה היחסים של הגנאש?
את האמת שאני לא בדיוק יודעת...
המסתי חצי חפיסת שוקולד במים חמים, הוספתי קצת שמן ועירבבתי עם קצת קצפת שנשארה מהציפוי,
כשראיתי שזה מידי סמיך הוספתי שמן עד שהגיע למרקם שרציתי.

העוגה המעוצבת הראשונה שלי,
תמיד אני עושה עוגות פשוטות לשבת, בלילה ואינגלישקייק בערך...
הפעם השקעתי ליומולדת של גיסתי
איך זה?
11.JPG
22.JPG

מחפשת תבנית סיליקון עגולה קוטר 16-18 לעוגות ויטרינה
אשמח אם יש למשהי להעלות קישור באליאקספרס או מקום אחר

ואוו מושלם!!!
ומזל טוב:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה