עוגות מעוצבות

עוגת בר מצווה

קבצים מצורפים

• IMG_8259.JPG
    IMG_8259.JPG
    3.9 MB · צפיות: 48
  • IMG_8265.JPG
    IMG_8265.JPG
    3.8 MB · צפיות: 47
למישהי יש אולי עוגה לילד בן 5 ולפעוטה בת שנה?
חוגגים להם ביחד כי הם בהפרש של 4 שנים ושבוע

מתכון את בטח מתכוונת?
יש לי מלא מתכונים אם תגדירי איזה סגנון את רוצה אני יעלה לך
אני רוצה משהו 3 שכבות קליל ,בלי בצק סוכר, פרווה ואפשר גם עם גנש או קצפת מלמעלה אבל שוב שיהיה מתכון קליל
(יש לי עוגת יומולדת כבר שנים אני מכינה אותה אבל אני לא יודעת אם כדאי לי בכלל

אז יש לי את העוגת הטורט הפשוטה ביותר הכל בקערה אחת ולתנור
או שיש לי מתכון של רולדה שאז את צריכה לעשות 3 פעמים ל3 קומות ולחתוך לפי הגודל הרצוי כל תבנית
בטעם שתיהם מאוד טעימות והיתרון ברולדה שהיא יותר קלילה אם עושים קצפת וכמה שבות אז זה יותר מכביד על העוגה למי שאוכל אותה
עוגת רולדה 2.png
עוגת שוקולד.png

עוגת רולדה 1.png

אז יש לי את העוגת הטורט הפשוטה ביותר הכל בקערה אחת ולתנור
או שיש לי מתכון של רולדה שאז את צריכה לעשות 3 פעמים ל3 קומות ולחתוך לפי הגודל הרצוי כל תבנית
בטעם שתיהם מאוד טעימות והיתרון ברולדה שהיא יותר קלילה אם עושים קצפת וכמה שבות אז זה יותר מכביד על העוגה למי שאוכל אותה
צפה בקובץ המצורף 1837446צפה בקובץ המצורף 1837442
צפה בקובץ המצורף 1837444

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה