- הוסף לסימניות
עשית לבד או קנית?סמאש קייק
עשית לבד או קנית?סמאש קייק

וואו וואו וואו!!העוגות פה מטריפות! פשוט לטרוף אותן... איזה יפות וגם מגרות!
נוסיף משלי... עוגת ש"ס משנה שעברה (ממש לפני הקורונה!!!) שהכנתי בהשראת ובהדרכת מישהי יצירתית וסבלנית מכאן!
Ushaya זה שם הניק... דף אכיל בתמונת הש"ס האותנטי של אבי. הוא חשב ששמנו את הספרים על השולחן...אבל... כמובן שלא הייתי הכי מרוצה מהתוצאה... לא הכי מדוייק שבעולם...
צפה בקובץ המצורף 754441צפה בקובץ המצורף 754442צפה בקובץ המצורף 754443
אני לא מוצאת את האון קייש לי המון תמונות בסגנון של עוגות יומולדת בצורות, מענין אתכם?
מחכה...אני לא מוצאת את האון קיאני אשלח כשאמצא בעז"ה
חחח
זה מה שיפה פה. ככה זה אותנטילא הכי מדוייק שבעולם...
יכולה לשתף?חחח
השניה מצאתי
למישהי יש מתכון מוצלח שיכול להתאים?
הבסיס זה עוגת טורט פשוטהחחח
השניה מצאתי
למישהי יש מתכון מוצלח שיכול להתאים?
ואוונוסיף משלי...
עבודה מיוחדתהכנתי לבד
מטורףףף5 עוגות אחת על השניה עם קרמים בינהם
כל אחד יותר מיוחד מהשניעוד תמונות
דייהקרדיט לאחותי.
אם אתן שמות לב התמונות מלפני שנתיים בערך
אם מעניין אתכם יותר עדכני אנסה להביא לכם.
מה אלו חצאי העיגולים הללו? ממה הם עשויים?
מותר לשאול מה זה התמונה שלפני העוגה? הציטוט? על מה הדפסתם?העוגות פה מטריפות! פשוט לטרוף אותן... איזה יפות וגם מגרות!
נוסיף משלי... עוגת ש"ס משנה שעברה (ממש לפני הקורונה!!!) שהכנתי בהשראת ובהדרכת מישהי יצירתית וסבלנית מכאן!
Ushaya זה שם הניק... דף אכיל בתמונת הש"ס האותנטי של אבי. הוא חשב ששמנו את הספרים על השולחן...אבל... כמובן שלא הייתי הכי מרוצה מהתוצאה... לא הכי מדוייק שבעולם...
צפה בקובץ המצורף 754441צפה בקובץ המצורף 754442צפה בקובץ המצורף 754443
תמונה מזכוכית לתליה על הקיר. זה של מאסטר פיס. אני ראיתי פה בפרוג דוגמאות יפייפיות שלהם.מה אלו חצאי העיגולים הללו? ממה הם עשויים?
מותר לשאול מה זה התמונה שלפני העוגה? הציטוט? על מה הדפסתם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //