עוגות מעוצבות

נכתב מחו"ל ביום חול
תודה על ההסבר לכל הדואגים!
התכוונתי לכתוב בהודעה שאני מחו''ל וזה לא נכתב בשבת ח''ו אבל מרוב התרגשות על השיתוף שכחתי :giggle:

אם זה מה שיוצא אחרי מחנה...
הלוואי עלי!!
פשוט מהממםם!
ואת ממש דודה מסורה!
מזל טוב!
איזה חמודה!
תודה על הפרגון....(y)
הבר מצוה היתה לפני שנה, פשוט רק עכשיו גיליתי את האשכול המגניב הזה!

ואוווווווו!!!!!!!!!!
אפשר מתכון לשוגי של תלמה????
בכיף!!!

300 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד צימקאו

להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות (!) ולהוסיף-

2 כפות חמאת בוטנים
קרוקנט בוטנים לפי העין (שלא יהיה יותר מדי קראנצי' ויקבל את הצורה של התבנית סיליקון)

לערבב טוב, למלא 1/3 מגובה התבנית, להוסיף 1/3 גלילית פרווה לאורך השקע, לכסות בעוד מתערובת השוקולד ולהקפיא.

בהצלחה!!

סילחה על הבורות,
תוכלי לתת לי מתכון מדויק לגנאש וטיפים איך יוצא הציפוי כ"כ יפה ומרשים, תודה רבה
ראיתי שנתנו לך מתכון מדוייק לגנאש
אני רוצה להוסיף לך טיפ איך הציפוי יצא מרשים ויפה להוסיף כפית דבש לגנאש זה הופך אותו למבריק.
בהצלחה!

עוגת חלאקה לבן החמוד שלנו
4 שכבות עגולות (קוטר 24) של עוגת ספוג רטובה מעט ו3 של קצפת
בשכבה התחתונה ובעליונה מרחתי ריבת חלב (מאוד מוסיף ומעשיר)
עם סכין של לחם התחלתי לחתוך בקשתות מלמעלה למטה (ליצור את המבנה של הכיפה)
צנתר שתי וערב
קצפות ב2 צבעים
ואותיות מבצק סוכר
חגיגה לעין ולחיך
ביאור 2022-05-26 220408.jpg

מכירים
מישהיא טובה בבני ברק שאפשר
להזמין אצלה עוגה טובה לשבועות ?
{עדיפות כולל עיצוב...

קופצת על האשכול, אני רוצה להכין עוגה לבר מצוה,
איך יוצרים טיפות מוזהבות על העוגה? (אני לא מצליחה לעלות תמונה)
ניסיתי פעם עם אבקת איבוק , רק שלא יצא ממש יפה.
יש טיפים?

קופצת על האשכול, אני רוצה להכין עוגה לבר מצוה,
איך יוצרים טיפות מוזהבות על העוגה? (אני לא מצליחה לעלות תמונה)
ניסיתי פעם עם אבקת איבוק , רק שלא יצא ממש יפה.
יש טיפים?
אם את מתכוונת לשפריצים בצבע זהב
אז באמת עושים את זה עם אבקת איבוק, מערבבים עם קצת אלכהול
טובלים מכחול ומפליקים ממרחק
כדאי קודם להתנסות על משהו אחר
בהצלחה

וואווו
ממה עשוי המקרון? בצק סוכר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה