עוגות מעוצבות

גירית!!!
באמת הזלת ריר....
אפשר מתכון?
איך עושים את המספרים הענקיים האלה משוקולד?

זה אחותי עשתה אז לגבי המתכון אין לי מושג אבל אני יודעת שאת המספרים היא עושה בעזרת שבלונה.

IMG_8582.JPG

ווואו מדהים

וואהו מדהים!!!!
איך הכנת את זה??
זו עוגה שנראית וואו בכלום עבודה
עוגת טורט פשוטה או 2 עוגות- לפי הגובה שאת רוצה, מעל ציפיתי בשוקולד.
ועליו תחמתי וחלקתי עם גליליות את האזורים ובתוך החלוקה פיזרתי את הממתקים,
ואז טבלתי כל גלילית בשוקולד והעמדתי מסביב, ומהר מהר קשרתי את הסרט שלא יתחילו לזוז....
ובאמצע העוגה שמתי פרלין שוקולד קנוי שיסתיר את החיבורים

נתקעתי בלי התבנית קפיץ שלי ולשכנה שלי היה רק את התבנית סיליקון הזאת להציע לי,
אז את כל התוכניות הגרנדיוזיות שלי לציפוי ועיצוב הייתי צריכה לצמצם לשטח מאוד מוגבל... :)

נתקעתי בלי התבנית קפיץ שלי ולשכנה שלי היה רק את התבנית סיליקון הזאת להציע לי,
אז את כל התוכניות הגרנדיוזיות שלי לציפוי ועיצוב הייתי צריכה לצמצם לשטח מאוד מוגבל... :)
אהבתי שאילתרת כזה דבר יפה! ואווו! !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה