דרוש מתכון עוגיות גרנולה

• הוסף לסימניות
היה לי פעם מתכון מוצלח מאוד ונעלם לי

קוואקר+ שיבולת שועל(שלמים)
גרעינים
חמוציות
שוקולד ציפס
סילאן
קמח כוסמין

מחפשת מתכון מעולה שיתאים לילדים
מכירים משהו כזה?
תודה!

• הוסף לסימניות
המתכון שלי יש הוא די דומה
הכנתי לפני כמה ימים והילדים ממש אהבו,
לא צילמתי...
המתכון (כמות של 45 עוגיות בערך)
2 ביצים M
100 גרם מרגרינה
3/4 כוס קוואקר
2 כפות דבש
2/3 כוס סוכר חום
2/3 כוס קמח
0.5 כפית א. אפיה
0.5 כפית קינמון
3/4 כוס קוקוס
0.5 כוס אגוזים גרוסים
1 קורט מלח
רבע כוס חמוציות
ללוש במיקסר לבצק אחיד (ודביק)
עם כפית לשים עוגיות בתבנית במרחק 2-3 ס"מ כי העוגיות משתטחות, אופים כרבע שעה על חום של 180 מעלות.
ומחכים שיתקרר.....
בתאבון

• הוסף לסימניות
המתכון שלי יש הוא די דומה
הכנתי לפני כמה ימים והילדים ממש אהבו,
לא צילמתי...
המתכון (כמות של 45 עוגיות בערך)
2 ביצים M
100 גרם מרגרינה
3/4 כוס קוואקר
2 כפות דבש
2/3 כוס סוכר חום
2/3 כוס קמח
0.5 כפית א. אפיה
0.5 כפית קינמון
3/4 כוס קוקוס
0.5 כוס אגוזים גרוסים
1 קורט מלח
רבע כוס חמוציות
ללוש במיקסר לבצק אחיד (ודביק)
עם כפית לשים עוגיות בתבנית במרחק 2-3 ס"מ כי העוגיות משתטחות, אופים כרבע שעה על חום של 180 מעלות.
ומחכים שיתקרר.....
בתאבון
בלי מרגרינה.
שמן קוקוס/זית, יש?

• הוסף לסימניות
שמן קוקוס מעולה(מוצק). אבל לא צריך מיקסר. אני עושה בקערה עם כף ערבוב....

• הוסף לסימניות
אפשר להחליף לשמן קוקוס
ולגבי המיקסר - לי אישית יותר קל לשטוף את המיקסר לאחר השימוש ולחסוך את המאמץ של העירבוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה