עוגיות מעולות

• הוסף לסימניות
לפתוח בוקר, להכין עם הילדים...לכל מטרה. מומלץ!
200 גר' חמאה + כוס סוכר - לערבב היטב.
להוסיף חב' פודינג, 200 גר' קמח, 200 גר' קורנפלור, 1 א"א, כפית וחצי סודה לשתיה, שני חלבונים.
לערבב הכל לבצק רך, מרדדים, קורצים עיגולים (קטנים, הם מתפשטים באפיה) אופים בתנור חם 180 מעלות כ-10 דק' (לא לחכות לאפיה מלאה)
לאחר שהתקרר מעט, מורחים ריבת חלב על העוגיה ומכסים בעיגול אחר, בזהירות - הבצק שביר.מפזרים אבקת סוכר או קוקוס - בתיאבון!
שימו לב שהמילוי חלבי, יש שמקפידים לאפות בתנור חלבי....
מצוין גם בהקפאה.

• הוסף לסימניות
היית חייב לפרסם את זה דווקא בצום?
המעיים שלי מתהפכים...

• הוסף לסימניות
המעיים שלי מתהפכים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גר_צדק;339141:
לפתוח בוקר, להכין עם הילדים...לכל מטרה. מומלץ!
200 גר' חמאה + כוס סוכר - לערבב היטב.
להוסיף חב' פודינג, 200 גר' קמח, 200 גר' קורנפלור, 1 א"א, כפית וחצי סודה לשתיה, שני חלבונים.
לערבב הכל לבצק רך, מרדדים, קורצים עיגולים (קטנים, הם מתפשטים באפיה) אופים בתנור חם 180 מעלות כ-10 דק' (לא לחכות לאפיה מלאה)
לאחר שהתקרר מעט, מורחים ריבת חלב על העוגיה ומכסים בעיגול אחר, בזהירות - הבצק שביר.מפזרים אבקת סוכר או קוקוס - בתיאבון!
שימו לב שהמילוי חלבי, יש שמקפידים לאפות בתנור חלבי....
מצוין גם בהקפאה.

אם אני לא טועה, גם חמאה זה חלבי :rolleyes:......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;339147:
המעיים שלי מתהפכים...
נשמע טעים
:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;339148:
המעיים שלי מתהפכים...

זה הרעיון, תכינו לצאת הצום...
סליחה למי שגרמתי תאווה....

• הוסף לסימניות
עוגיות מעולות! נקראות: אלפחורס,
טיפ: אם אוהבים הרבה ריבה אפשר למרוח על השולים ואז לגלגל בקוקוס
כך הן יוצאות יותר מרשימות..
.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה