מאפים עוגיות מקמח שקדים בלבד, בלי קמח תפו"א, הגיוני?

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
מקרונים זה מקמח שקדים בלבד. לא?

• הוסף לסימניות
בודאי שכן, לי יש מתכון מעולה לעוגיות בלי קמח תפו"א ורק עם קמח שקדים/שקדים טחונים

• הוסף לסימניות
אני מכינה משקדים טחונים, יוצא מעולה ממש
המתכון המקורי הוא קמח שקדים

2 כוסות שקדים טחונים/קמח שקדים

1/3 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

כפית אבקת אפיה

ביצה

שוקוציפס- רשום 150 גרם אבל זה המון אני שופכת לפי העין לא מדי הרבה

לערבב הכל לעשות כדורים וטיפה לשטח

10 דקות + (תלוי בתנור) 180 מעלות אמור טיפה ממש להיחרך בצדדים ומלמטה זה מתקשה בחוץ

• הוסף לסימניות
אני מכינה משקדים טחונים, יוצא מעולה ממש
המתכון המקורי הוא קמח שקדים

2 כוסות שקדים טחונים/קמח שקדים

1/3 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

כפית אבקת אפיה

ביצה

שוקוציפס- רשום 150 גרם אבל זה המון אני שופכת לפי העין לא מדי הרבה

לערבב הכל לעשות כדורים וטיפה לשטח

10 דקות + (תלוי בתנור) 180 מעלות אמור טיפה ממש להיחרך בצדדים ומלמטה זה מתקשה בחוץ
מי שלא אוכל חלק מהמוצרים הנ"ל
אז יש מתכון לקיצפיות שקדים
עם 3 מוצרים בלבד!

2 כוסות אבקת סוכר (אפשר לטחון את הסוכר במעבד מזון)
4 ביצים
2 כוסות שקדים טחונים גס

מקציפים את החלבונים לקצף יציב
מוסיפים בהדרגה את הסוכר
לאחר שמתקבלת הקפצת להוסיף את השקדים ולערבב בתנועות קיפול

להעביר לתבנית ע"י כפית בגודל הרצוי
לאפות בחום 150 מעלות עד להשחמה

• הוסף לסימניות
מתכון פיצוץ של העני בקר
1744924198686.png

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון לעוגיות שקדים מקמח שקדים וקמח מצה,
בלי קמח תפו"א

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה