עוגיות נוסטלגיה

• הוסף לסימניות
מי שראתה את האשכול שלי http://www.prog.co.il/showthread.php?t=250060&highlight

לעוגיות האלו התכוונתי המתכון הוא מהבלוג של אחינועם (טעימות מאוד! אבל זה לא זה לאכזבתי, הן נראות אבל אותו הדבר)

קבצים מצורפים

• DSC_3137.png
    DSC_3137.png
    KB 120.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ו?...

• הוסף לסימניות
יפה,
קצת הגזמת בכניסה אליהן ואולי היה נחמד לראות ברקע עוד כמה עוגיות.

אבל יפה.

• הוסף לסימניות
ווואלה נראה טוב!

נראה ממש מ"שובע"

• הוסף לסימניות
שושיה יפה. אהבתי שזה נקי.
גם הטיפת ריבה הנוטפת בעוגיה השנייה מוסיפה אותנטיות וחמימות.
חסר לי קצת ספייס מימין..כרגע טיפלה צפוף.
לגבי תאורה שמתי לב שאת מרבה להשתמש בתאורה חזקה
כמו שמש צהריים, זה אולי ענין של טעם, אבל יש מצב שריכוך היה מוסיף.
מה שכן בעוגיה כדי לתת יותר צל בצד שמאל למעלה שלא יראה אנמי ונבלע
ובכך להבליט את טקסטרת העוגיה. גם הריבה צריכה להראות נוזלית ורכה
כרגע נראה שהיא קשה.
נסי לצלם בתאורה אחורית חושבת שיכול לצאת יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
שושי מקסימה, כמה חיכיתי להע\ארות שלך!
אין כמוך!
אני חתכתי את התמונה, לא צילמתי ככה, אם את אומרת שיפה יותר, אני אנסה אחרת...

לגבי הריכוך, אשמח שתחכימי אותי מה לעשות, התאורה עומדת מטר מהמאכל, זווית של 45 מע' על העוצמה הכי חלשה+שני בדי ריכוך בסופטבוקס+חיתול מעל הסופטבוקס, מה עוד?
מצד שמאל של התמונה שמתי רפלקטור כסף
אגב, כשניסיתי לצלם עם תאורה אחורית, היה נראה לי קצת מידי הרבה מקומות מוצללים יחד עם רפלקטור לבן וכסף.

• הוסף לסימניות
תנסי עם רפלקטור לבן לא כסף.
ואם כסף לריבה אז פיצי ממש נקודתית לריבה.

(שלחתי לך דוגמא במייל לתאורה אחורית)

• הוסף לסימניות
יו, שושי, עם מורה כמוך...
אפשר רק לטוס למעלה!

תודה!

(אבל לא קיבלתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה