עוגיות פאדג' שתמיד מצליחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1497291:
בטח שנהנית מהתוצאה.... את קולות הגריסה והכרסום יכולנו לשמוע מן הסתם עד הדרום הרחוק, וכנראה היית כל כך להוט לנגוס, ש...איך לומר? קצת לא היית בפוקוס כשצילמת... (מה שעושה את העוגיות טעימות פי כמה!)

אז בינינו, יואל, מי שהספיק לטעום שלא יתלונן ש'ביאסו' אותו. בפעם הבאה תאביס גם אותנו! אנחנו כבר מרתיחים מים לקפה...
אתה מוזמן לבוא...
בנוגע לפוקוס, הוא בדיוק על השוקולד.
אם אתה חושב שזאת לא בחירה טובה, אתה מוזמן לומר את זה.
אני חושב שאם הייתי מפקס על הדופן הייתי מפסיד את הברק של השוקולד.
מה שכן יש פה, זה גרעון כתוצאה מהאיזו הגבוה, אני יכול להבין אנשים שלא אוהבים את זה, אבל אני ניסיתי, והתוצאה טעימה בעיני (ובעיני עוד כמה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1497991:
בנוגע לפוקוס, הוא בדיוק על השוקולד...

אני חושב שאם הייתי מפקס על הדופן הייתי מפסיד את הברק של השוקולד.

גם כשאני רואה עוגיה אני מתפקס על השוקולד...
ובנוגע להפסד של הברק (וגם האיזו), סגירת צמצם ופלאש.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאיכות התמונה..
מערבבים ביד או עם מיקסר?
(סליחה על הפורום הלא מתאים לשאלה. אבל שמו פה מתכון, ובא לי להכין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1498110:
בלי קשר לאיכות התמונה..
מערבבים ביד או עם מיקסר?
(סליחה על הפורום הלא מתאים לשאלה. אבל שמו פה מתכון, ובא לי להכין)
ביד

• הוסף לסימניות
הכנתי לשבת
מצוין!!
תודה!

• הוסף לסימניות
לא מגיבה מבחינה מקצועית אלא מבחינת לקוחה פוטנציאלית שלא עומדת בגירוי ורצה להכין את זה...- הפוקוס על השוקולד במקום המדויק שמגרה את חוש הטעם.
אגב, את הקוקוס לא חייבים לשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1498655:
לא מגיבה מבחינה מקצועית אלא מבחינת לקוחה פוטנציאלית שלא עומדת בגירוי ורצה להכין את זה...- הפוקוס על השוקולד במקום המדויק שמגרה את חוש הטעם.
אגב, את הקוקוס לא חייבים לשים?
לא חייבים, אבל זה מוסיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה