נכתב ע"י blueberry;628085:יש לי מתכון מעולה לבראוניס (בראוניז?), אבל אני לא מכירה את הבראוניס של יעלה.
יש לאפות אותם כ35 דק', להוציא אותם מעט רטובים מהתנור.
טעמם משתפר מאד כעבור יום - יומיים:
(סליחה על ההקפצה...)נכתב ע"י blueberry;628085:יש לי מתכון מעולה לבראוניס (בראוניז?), אבל אני לא מכירה את הבראוניס של יעלה.
יש לאפות אותם כ35 דק', להוציא אותם מעט רטובים מהתנור.
טעמם משתפר מאד כעבור יום - יומיים:
200גרם מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות
225 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 ביצים גדולות
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר לבן
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
גיוון: אפשר להוסיף 2 כוסות אגוזים או שוקולד צ'יפס לבנים.
+ ממיסים בסיר שוקולד ומרגרינה.
+ טורפים את הביצים (אפשר בעזרת מיקסר יד או מטרפה ידנית,[ אני נעזרת במיקסר רגיל וזה יוצא מעולה]), רק עד לקבלת תערובת קצפית מעט, פחות מדקה. מוסיפים מלח, סוכר לבן וחום ווניל. טורפים מעט.
+ מוסיפים את תערובת השוקולד והמרגרינה. טורפים קלות ומוסיפים בתנועות קיפול את הקמח.
+ משמנים תבנית ח.פ מלבנית מרפדים בנייר פרגמנט משומן. אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה הופכת יציבה ופניה סדוקים מעט - 30 עד 40 דקות. לא לייבש!
+ מצננים את העוגה, הופכים, קולפים את נייר הפרגמנט וחותכים לריבועים.
+ ניתן לשמור בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר או להקפיא.
נכתב ע"י שיר770;629779:(סליחה על ההקפצה...)
הכנתי את הבראוניז לשבת, יצא טעים טעים...
אבל יצא לי עבה מאוד. באיזה תבנית את אופה את הבראוניז?
זה מה שכתבת גם במתכון, אבל לא ירדתי לסוף דעתך...נכתב ע"י blueberry;629812:בתבנית ח.פ בינונית.
נכתב ע"י שיר770;629817:זה מה שכתבת גם במתכון, אבל לא ירדתי לסוף דעתך...
מה זה בינונית? קצת פחות מגודל של תנור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים