עוגיות שוקולד צ'יפס

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס שאופים כעוגה נמוכה וחותכים לאחר האפיה.
תודה!

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ על האשכול:
מחפשת מתכון לבראוניס טובים ושוקולדיים באמת, כמו ביעלה.
רצוי ג"כ סוג כזה שאופים כעוגה נמוכה.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה לבראוניס (בראוניז?), אבל אני לא מכירה את הבראוניס של יעלה.
יש לאפות אותם כ35 דק', להוציא אותם מעט רטובים מהתנור.
טעמם משתפר מאד כעבור יום - יומיים:

200גרם מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות
225 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 ביצים גדולות
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר לבן
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
גיוון: אפשר להוסיף 2 כוסות אגוזים או שוקולד צ'יפס לבנים.
+ ממיסים בסיר שוקולד ומרגרינה.
+ טורפים את הביצים (אפשר בעזרת מיקסר יד או מטרפה ידנית,[ אני נעזרת במיקסר רגיל וזה יוצא מעולה]), רק עד לקבלת תערובת קצפית מעט, פחות מדקה. מוסיפים מלח, סוכר לבן וחום ווניל. טורפים מעט.
+ מוסיפים את תערובת השוקולד והמרגרינה. טורפים קלות ומוסיפים בתנועות קיפול את הקמח.
+ משמנים תבנית ח.פ מלבנית מרפדים בנייר פרגמנט משומן. אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה הופכת יציבה ופניה סדוקים מעט - 30 עד 40 דקות. לא לייבש!
+ מצננים את העוגה, הופכים, קולפים את נייר הפרגמנט וחותכים לריבועים.
+ ניתן לשמור בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר או להקפיא.

• הוסף לסימניות
עוגיות שוקולד צ'יפס לפי המתכון שעל האריזה של אופנהיימר, במקום ליצור עיגולים שמים בתבנית וחותכים מיד לאחר האפיה לפני שמתקשה. נגמר לפני שנכנס למנג'טים. בתאבון ולבריאות

• הוסף לסימניות
מניסיון... כל עוגיות שוקולד צ'יפס שמכניסים לתנור שהוא פחות מ-200 מעלות חום- נהיות "משטח" וצריך לחתוך כשהמשטח עדיין חם...
אז את יכולה לחסוך את הכנת העיגולים ולשטח את כל הבצק מלכתחילה- רק לחתוך מיד שיוצא מהתנור, ולהמתין עד שיתקרר ואז להפריד אותם. (שלא יתפוררו)

• הוסף לסימניות
עוגיות שוקוצ'יפס
3.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
200 גרם מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
כפית מיץ לימון
חצי חבילה פלוס של שוקולד צ'יפס

לושי לבצק, הוסיפי את השוקולד ואפי בחום בינוני כחצי שעה עד להזהבה (בתבנית גדולה מאד).
מיד לאחר האפייה חתכי לקובויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;628085:

תודה רבה, זה נשמע מעולה!!!
אגב, אם את לא מכירה את הבראוניס של יעלה משתלם לך להכיר, אבל המחיר... 44 ש"ח לקילו.

• הוסף לסימניות
המתכון שעל האריזה

אני עושה לפי המתכון על האריזה של אופנימר, אלא שבמקום מרגרינה שמה שמן, ושמה חצי מהכמות קמח וחצי מהכמות שבולת שועל, יוצא מדהים ובריא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;628085:

200גרם מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות
225 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 ביצים גדולות
1/2 כפית מלח
1 כוס סוכר לבן
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
גיוון: אפשר להוסיף 2 כוסות אגוזים או שוקולד צ'יפס לבנים.
+ ממיסים בסיר שוקולד ומרגרינה.
+ טורפים את הביצים (אפשר בעזרת מיקסר יד או מטרפה ידנית,[ אני נעזרת במיקסר רגיל וזה יוצא מעולה]), רק עד לקבלת תערובת קצפית מעט, פחות מדקה. מוסיפים מלח, סוכר לבן וחום ווניל. טורפים מעט.
+ מוסיפים את תערובת השוקולד והמרגרינה. טורפים קלות ומוסיפים בתנועות קיפול את הקמח.
+ משמנים תבנית ח.פ מלבנית מרפדים בנייר פרגמנט משומן. אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה הופכת יציבה ופניה סדוקים מעט - 30 עד 40 דקות. לא לייבש!
+ מצננים את העוגה, הופכים, קולפים את נייר הפרגמנט וחותכים לריבועים.
+ ניתן לשמור בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר או להקפיא.
(סליחה על ההקפצה...)
הכנתי את הבראוניז לשבת, יצא טעים טעים...
אבל יצא לי עבה מאוד. באיזה תבנית את אופה את הבראוניז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;629779:
(סליחה על ההקפצה...)
הכנתי את הבראוניז לשבת, יצא טעים טעים...
אבל יצא לי עבה מאוד. באיזה תבנית את אופה את הבראוניז?

בתבנית ח.פ בינונית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;629812:
בתבנית ח.פ בינונית.
זה מה שכתבת גם במתכון, אבל לא ירדתי לסוף דעתך...
מה זה בינונית? קצת פחות מגודל של תנור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;629817:
זה מה שכתבת גם במתכון, אבל לא ירדתי לסוף דעתך...
מה זה בינונית? קצת פחות מגודל של תנור?

אני חושבת שגודל אחד יותר קטן, אם אני לא טועה זה 30X40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה