עוגות/עוגיות עוגיות שוקוצ'יפס חומות כמו של החנות ללא מיקסר!

• הוסף לסימניות
מתכון לעוגיות שוקלד ציפס פריכות
אחד הטעימים!
יוצאות יפות ומשורטטות (לכולם לא רק למוכשרות שביננו...;))

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 ס.וניל
1 ביצה
100 גר' מחמאה מומסת
50 גר' שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כוס שוקוציפס (מומלץ לבן כי העוגיות חומות-אני אישית יותר אוהבת את הטעם של החום)
2 כפות ממרח שוקולד השחר (לא ניסיתי חברות אחרות, מאמינה שגם הולך..)

מערבבים הכל עם כף בקערה לבצק רך ונעים
לגלגל עיגולים קטנים ולשטח .

לאפות על חום 170 כ25 דקות (תלוי בתנור)

לחכות שיתקשה על התבנית.
מזכירה- העוגיות פריכות לא רכות..!

מומלץ לעשות כמות כפולה

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם אני משמיטה את השוקולד כדי שהבצק לא יהיה חום, זה ישפיע על המרקם של הבצק?

• הוסף לסימניות
רוצה להכין
אבל להמיר מחמאה בחצי כוס שמן ובלי שוקולד מומס...
יילך?

• הוסף לסימניות
מחמאה בחצי שמן הולך מעולה..
לגבי השוקולד המומס לא ניסיתי בלי, אולי תפחיתי קצת מהקמח ואז אפשר בלי- אבל לא מנסיון...

• הוסף לסימניות
שוקולד למריחה - חובה??
אין לי בבית, וחבל לי לקנות בשביל שתי כפות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאמת שללא ספרתי.. אבל בערך תבנית תנור וחצי,
אם תעשי קטנות יותר יצא יותר,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה