עוגיות שוקלד צ'יפס

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי החלק האחורי,יותר מידי לבן...
יש יותר מידי ערפל על העוגיות,אם לא היתה עוגיה אחת מקדימה זה לא ממש היה נראה עוגיות....(כאילו העוגיה מקדימה כל כך ברורה,ואלה שמאחורה ...)
אבל התמונה בכלליות,מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
אחינועם

תנסי חחתוך את התמונה מעל החלק התחתון (מעל הקיפול של המפה)

חסר לך החלק הזה כשהוא לא שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1125349:
אחינועם

זאת לא מפה... זה קצה של שולחן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1125354:
זאת לא מפה... זה קצה של שולחן.

תודה
עכשיו אחינועם בוודאי מבינה למה התכוונתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1125349:
אחינועם

באיזה שלב בצילום עצמו העלמתי אותו, ואז שוב החזרתי אותו כי אהבתי את הקו הזה הוא שבר לי את הלבן שם, הוסיף לי לתחושת התלת מימדיות של התמונה וגם החזיר את הקו מתאר של שפת הכוס העליונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1125360:
באיזה שלב בצילום עצמו העלמתי אותו, ואז שוב החזרתי אותו כי אהבתי את הקו הזה הוא שבר לי את הלבן שם, הוסיף לי לתחושת התלת מימדיות של התמונה וגם החזיר את הקו מתאר של שפת הכוס העליונה.

אני מדבר על החלק התחתון...

צפה בקובץ המצורף 176343

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 42.jpg
    KB 168.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אוי אני רואה שהקדמת אותי.
יפה גם ככה. אבל אני לא סגורה כי החלק התחתון מוסיף לאוירה לטעמי. אני ינסה לרטש אותו ואז הוא ימשוך פחות את העין.

• הוסף לסימניות
אחינועם, מקסים כרגיל!!!
למה יש לי הרגשה שבקרת השבוע במטבח שלי? גם אני הכנתי השבוע עוגת שיש ועוגיות שוקוצ'יפס...:D

גם עוד כמה סוגים.

• הוסף לסימניות
זה יפה יפה יפה!!
מעולה!
תנסי קצת לחזק את הכהים

• הוסף לסימניות
אוח

אני לא נכנסת לאשכולות שלך יותר בל"נ.

סתם להתגרות...

• הוסף לסימניות
טוב... זה כבר ברור שהתמונת שלך מדהימות...
ממש לאכל את התמונה

כשפתחתי היתה לי הרגשה שכבר ראיתי את התמונה וכשהסתכלתי בתיק עבודות שלך ראיתי שיש הרבה תמונות שחוזרות על עצמן בסגנון הזה
בעצם עכשיו זה לקוח אחר אז זה לא משנה

• הוסף לסימניות
אחינועם זה יפה, אבל אם להיות כנה - הברואניז היה בשבילי ממש התעללות לפתוח, זה היה מגרה בטירוף!!
כאן זה קצת אנמי, לא עשה לי את זה. אולי כאן היה מתאים באמת לגוון קצת את הלוקשיין שחוזר על עצמו בווריאציות שונות. (שזה לוקשיין מדהים! ומאפיין אותך, אבל בעיני לא עושה את זה לעוגיות האלו ספציפית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1125649:
טוב... זה כבר ברור שהתמונת שלך מדהימות...
ממש לאכל את התמונה

כשפתחתי היתה לי הרגשה שכבר ראיתי את התמונה וכשהסתכלתי בתיק עבודות שלך ראיתי שיש הרבה תמונות שחוזרות על עצמן בסגנון הזה
בעצם עכשיו זה לקוח אחר אז זה לא משנה
את מתכונת לעץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1125667:
אחינועם זה יפה, אבל אם להיות כנה - הברואניז היה בשבילי ממש התעללות לפתוח, זה היה מגרה בטירוף!!
כאן זה קצת אנמי, לא עשה לי את זה. אולי כאן היה מתאים באמת לגוון קצת את הלוקשיין שחוזר על עצמו בווריאציות שונות. (שזה לוקשיין מדהים! ומאפיין אותך, אבל בעיני לא עושה את זה לעוגיות האלו ספציפית)
הלוקיישן שחוזר על עצמו הוא בכדי לשמור על מראה משותף בין המוצרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה