• הוסף לסימניות
עפ"י דרישתה של בת ה-3 יש להכין ליום הולדת שלה עוגיות בצורת הלו קיטי אז קניתי חותכן בצורה, אשמח לקבל גם מתכון טוב לבצק שיחתך טוב ולא יתנפח הרבה באפיה אח"כ (שתישמר הצורה) וגם אם אני רוצה לצבוע את העוגיה כמו ורוד בסרט כחול בעיניים וכו' איך ועם מה אני עושה את זה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1419140:
המתכון שהעלו לעוגיות בצורת תיונים (במשלוחי מנות)
או:
http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/cookies/30857/
או:
http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/cookies/17853/

אפשר לעשות את הפרטים הצבעוניים מבצק סוכר כמו הפרחים בקישור האחרון
או מרויאל אייסינג

המתכון שהבאת בלינק השני-את יודעת להמיר כמה חמאה במחמאה?
אותו הגרם?

• הוסף לסימניות
שימי לב שבלינק השני מישהי שואלת את ניקי אם אפשר בלי הבצק סוכר, וניקי עונה שזה יהיה חסר טעם לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1419140:
המתכון שהעלו לעוגיות בצורת תיונים (במשלוחי מנות)
או:
http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/cookies/30857/
או:
http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/cookies/17853/

אפשר לעשות את הפרטים הצבעוניים מבצק סוכר כמו הפרחים בקישור האחרון
או מרויאל אייסינג

בצק סוכר נראה לי קצת מסובך לחתוך מדויק ורויאל אייסינג אני רואה שזה עם ביצה לא מבושלת, אין עוד רעיונות? יש אלי כזה דבר טוש עם דיו אכיל כשר? או שוקולד צבעוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1419181:
המתכון שהבאת בלינק השני-את יודעת להמיר כמה חמאה במחמאה?
אותו הגרם?

לדעתי כן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1419189:
בצק סוכר נראה לי קצת מסובך לחתוך מדויק ורויאל אייסינג אני רואה שזה עם ביצה לא מבושלת, אין עוד רעיונות? יש אלי כזה דבר טוש עם דיו אכיל כשר? או שוקולד צבעוני?
יש טושים בחניות אפיה אבל הם עולים הרבה כסף
אפשר גם להכין רויאל עם אבקת אלבומין במקום ביצה חיה. או לקנות אבקה שצריך רק להוסיף מים (יש בקשת בהכשר הבד"ץ)
אפשר גם להכין ציפוי מאבקת סוכר וחלב או מים. אבל יותר קשה לעבוד איתו ולוקח לו יותר זמן להתייבש מרויאל.
את הבצק סוכר הייתי עושה עם חותכנים

• הוסף לסימניות
הוצאתי לך מאיזה אתר , זה נראה טוב!

עוגיות בצורת הלו קיטי - פשוטות וטעימות!

מצרכים:
2 וחצי כוסות קמח
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד צ׳יפס

להכנת הבצק:
מכניסים למיקסר את החמאה והסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שנוצרת תערובת עם מרקם אחיד.
מוסיפים כף תמצית וניל ובשלב הזה ניתן להוסיף את הקמח בשלבים
(כל פעם קצת ).
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס לבצק עם הידיים ומעבירים לניילון נצמד לשעה במקרא על מנת שיהיה נוח לקרוץ את הצורות בהמשך.
אחרי שעה לחמם תנור ל180- מעלות ובינתיים לגשת לבצק שלנו לקמח מעט את המשטח לרדד את הבצק בעדינות ולקרוץ צורות בכייף .
להכניס לתנור ל-10 עד 13 דקות (תלוי מאוד בסוג התנור כל אחת מכירה את שלה אז לשים לב) זהו זה.
פשוט מאוד ונורא כיף להכין אפילו עם הקטנטנים.
בתיאבון.
**חותכני צורות ניתן להשיג היום כמעט בכל חנות אפיה. תיהנו.

קבצים מצורפים

• 1383654_710491268980946_134240756_n.png
    KB 474 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1419202:
עוגיות בצורת הלו קיטי - פשוטות וטעימות!

מצרכים:
2 וחצי כוסות קמח
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
ביצה אחת
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד צ׳יפס

להכנת הבצק:
מכניסים למיקסר את החמאה והסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שנוצרת תערובת עם מרקם אחיד.
מוסיפים כף תמצית וניל ובשלב הזה ניתן להוסיף את הקמח בשלבים
(כל פעם קצת ).
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס לבצק עם הידיים ומעבירים לניילון נצמד לשעה במקרא על מנת שיהיה נוח לקרוץ את הצורות בהמשך.
אחרי שעה לחמם תנור ל180- מעלות ובינתיים לגשת לבצק שלנו לקמח מעט את המשטח לרדד את הבצק בעדינות ולקרוץ צורות בכייף .
להכניס לתנור ל-10 עד 13 דקות (תלוי מאוד בסוג התנור כל אחת מכירה את שלה אז לשים לב) זהו זה.
פשוט מאוד ונורא כיף להכין אפילו עם הקטנטנים.
בתיאבון.
**חותכני צורות ניתן להשיג היום כמעט בכל חנות אפיה. תיהנו.
זה בדיוק החותכן שיש לי אבל איך היא צבעה בשחור ועשתה את הסרט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1419199:
אפשר גם להכין רויאל עם אבקת אלבומין במקום ביצה חיה. או לקנות אבקה שצריך רק להוסיף מים (יש בקשת בהכשר הבד"ץ)
אפשר גם להכין ציפוי מאבקת סוכר וחלב או מים. אבל יותר קשה לעבוד איתו ולוקח לו יותר זמן להתייבש מרויאל.

וממה האבקה בחנות עשויה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1419199:
י

בערך 250 גר` אבקת סוכר
1/2 כוס חלב או מים
צבעי מאכל

לקישוט:
נתחיל עם הצבע הלבן- מכינים זיגוג לבן אבקת סוכר מעורבת בחלב או מים.
יש לטפטף פנימה את הנוזלים בהדרגה תוך כדי עירבוב עד לקבלת משחה רכה.
בשלב זה אפשר להוסיף צבע או להפריד ולצבוע בכמה צבעים
מעבירים את הזיגוג לשק זילוף עם צנטר דק או לחילופין מכינים קונוס מנייר אפייה עם חור קטן בקצה.
מזלפים על העוגיות את הקישוטים הרצויים ומניחים להתייבש.
מניחים לעוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהזיגוג יתקשה לחלוטין, ומאחסנים בקופסה אטומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1419199:

נכתב ע"י mediadesign;1419210:
וממה האבקה בחנות עשויה?

אבקת סוכר, אבקת אלבומין, חומרי טעם, צבע מאכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1419207:
זה בדיוק החותכן שיש לי אבל איך היא צבעה בשחור ועשתה את הסרט?

את הפפיון היא עשתה מאותו בצק עם טיפלה צבע מאכל אדום - כך זה נראה
ואת העיניים היא צבעה עם טוש אכיל שחור .

• הוסף לסימניות
יש שוקולדים צבעוניים. יש ורוד ויש תכלת. ועוד הרבה צבעים צהוב, סגול, אדום וכו'. ניתן להשיג בחנויות אפיה או במכירות ביתיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1419245:
יש שוקולדים צבעוניים. יש ורוד ויש תכלת. ועוד הרבה צבעים צהוב, סגול, אדום וכו'. ניתן להשיג בחנויות אפיה או במכירות ביתיות.
אפשר גפ לצבוע שוקולד לבן עם צבעי מאכל

• הוסף לסימניות
גיסתי קנתה באחד האירועים האחרונים כאלא סוכריות קטנות אמנם של פרח אבל אולי יש של פפיון זה היה בחנות ח"פ כלשהי אם תרצי אני יכולה לשאול אותה...

• הוסף לסימניות
אפשר גם לצבוע בצבע מאכל ומכחול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1419268:
גיסתי קנתה באחד האירועים האחרונים כאלא סוכריות קטנות אמנם של פרח אבל אולי יש של פפיון זה היה בחנות ח"פ כלשהי אם תרצי אני יכולה לשאול אותה...

תודה אבל נראה לי אני יקפוץ לקשת מחר ונראה מה הם מציעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה