עוגיות

• הוסף לסימניות
מישהו שלח את העוגיות היפות האלה לילדים שלי אז צילמתי אותן לפני שהן נעלמו.
צולם בתאורת חלון.

• הוסף לסימניות
מיוחד.

• הוסף לסימניות
תודה רחלי :)

• הוסף לסימניות
כל כך חמוד, קומפוזציות מעניינות וצילום יפה!!

• הוסף לסימניות
יפה הצללים בתמונה השניה!
והעוגיות חמודות ביותר

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראנד;1995284:
כל כך חמוד, קומפוזציות מעניינות וצילום יפה!!

נכתב ע"י eg;1995454:

נכתב ע"י טירה;1995363:
יפה הצללים בתמונה השניה!
והעוגיות חמודות ביותר

תודה :)
בהתחלה תכננתי לשים את זה ב2 שורות, אבל אז השורה השניה היתה בצל של השורה הראשונה.
אז חשבתי לשים את כולם בשורה אחת אבל פחדתי שהתמונה תהיה ריקה, בסוף הצל לא רק מילא את השטח הריק, מבחינתי הוא עשה את התמונה :)

• הוסף לסימניות
שרי,
קסום כמו כל התמונות שלך!
תפרגני עוד!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
אה ותתחדשי על הלוגו������

• הוסף לסימניות
איזה יופי.
והלוגו שלך מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1996627:
שרי,
קסום כמו כל התמונות שלך!
תפרגני עוד!
תודה :)
מהסט הזה אין עוד, זה היה צילום חפוז 20 דקות לפני שהילדים חזרו הביתה וב20 דקות האלה, חוץ מלצלם הייתי צריכה לפנות את השולחן כדי שאוכל לצלם עליו, לפנות ולהזיז את המתקן כביסה שחסם את האור מהחלון, לשטוף את הכוסות שרציתי להשתמש בהן ולגלות שאין לי מספיק וגם להכין את השוקו.
לכן אני כ"כ מרוצה מהתוצאה כי הכל היה על רגל אחת :D
נכתב ע"י shiraשירה;1996647:
מקסים!!!!
אה ותתחדשי על הלוגו������
תודה שירה :)
למה סימני שאלה?
נכתב ע"י מילכי;1996709:
איזה יופי.
והלוגו שלך מושלם!
תודה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה