עוגיות

• הוסף לסימניות
אני צריכה מתכון לעוגיות טעימות ללא אפייה.
ולא כדורי שוקולד!!!!!!!!
יש דבר כזה???

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
פצפוצי אורז/ קורנפלקס/ עגולי חמאת בוטנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;600972:
מה זה?
אפשר מתכון?
יכול להיות שהביאו אי פעם בפורום. אני לא זוכרת את הכמויות המדויקות. העיגולים מאוד נחמדים, אלגנטיים וכמובן טעימים. מכילים: פיפצוצי אורז, חמאת בוטנים,ואולי עוד משהו, ומצופים בשוקולד מומס.

• הוסף לסימניות
המתכון שיש אצלי לעיגולי חמאת בוטנים:
1 כוס חמאת בוטנים
1 חב' אבקת סוכר
1/2 כוס שקדים קצוצים גס (- לבחירה)
1 כוס פצפוצי אורז
1 חב' צמקאו ( אני השתמשתי גם בשוקולד מריר)

לערבב את כל החומרים פרט לשוקולד, לגלגל לעיגולים ולהקפיא כ -15 דקות, להמיס את הצמקאו ולגלגל הכדורים בתוכו ושוב להחזיר למקפיא/מקרר.

טעים מאוד!

יש מתכון נוסף פשוט יותר, אבל מסובך לי למצוא איפה שמרתי אותו, אולי אחרי שבת אוסיף אותו.

• הוסף לסימניות
כדורי גבינה

• הוסף לסימניות
הבאתי בעבר את המתכון הז ואני מביאה אותו שוב כי הוא פשוט (ו)מוצלח:

פצפוצי חלוה בלי חלוה (כמעט)
מתכון נהדר ב-10 דק' הכנה

ממיסים על אש נמוכה 7 קוביות צמקאו (350 גר')
עם קופסת טחינה גולמית

בקערה נפרדת מערבבים 4 כוסות פצפוצי אורז
עם 350 גר' ביסקויטים טחונים דק
מוסיפים את השוקולד המומס
משטחים בתבנית על נייר אפיה (לי יצא 2 תבניות חד פעמיות גודל בינוני)

מקררים חצי שעה במקרר
ואז מגרדים מלמעלה חלוה - בפומפיה דקה

חותכים לקוביות קטנות במנג'טים מס' 2
או לפי כל גודל שרוצים...

יוצא ממש נהדר! זה פשוט מעדן שנגמר לפני שמרגישים.
ניתן להקפיא ולהוציא לפי הצורך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;600989:
המתכון שיש אצלי לעיגולי חמאת בוטנים:
1 כוס חמאת בוטנים
1 חב' אבקת סוכר
1/2 כוס שקדים קצוצים גס (- לבחירה)
1 כוס פצפוצי אורז
1 חב' צמקאו ( אני השתמשתי גם בשוקולד מריר)

לערבב את כל החומרים פרט לשוקולד, לגלגל לעיגולים ולהקפיא כ -15 דקות, להמיס את הצמקאו ולגלגל הכדורים בתוכו ושוב להחזיר למקפיא/מקרר.

טעים מאוד!

יש מתכון נוסף פשוט יותר, אבל מסובך לי למצוא איפה שמרתי אותו, אולי אחרי שבת אוסיף אותו.
מה זה אומר 1 חב' צמקאו?

• הוסף לסימניות
בצמקאו המקורי יש 500 גר' שוקולד מריר (בסוגים האחרים כגון כרמית, השחר וכו' יש 400 גר').
כלכלית, כבר לא כזה משתלם לקנות צמקאו ועדיף להעדיף שוקולד מריר איכותי עם 60% מוצקי קקאו.
ההבדל בטעם מובטח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;677373:
בצמקאו המקורי יש 500 גר' שוקולד מריר (בסוגים האחרים כגון כרמית, השחר וכו' יש 400 גר').
כלכלית, כבר לא כזה משתלם לקנות צמקאו ועדיף להעדיף שוקולד מריר איכותי עם 60% מוצקי קקאו.
ההבדל בטעם מובטח!
שתייים וחצי חב' שוקולד מריר?

• הוסף לסימניות
לא. בכל חבילה יש 100 גר'.
אם כך למתכון כנראה צריך 5 חבילות שוקולד מריר כדי להגיע ל"צמקאו אחד"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה