- הוסף לסימניות
המשתנה כל 3 שנים ירידה יותר גדולה מהמשתנה כל 18 חודשיםמדברים על ירידה בין 0.15 ל-0.20 ככל הנראה
המשתנה כל 3 שנים ירידה יותר גדולה מהמשתנה כל 18 חודשיםמדברים על ירידה בין 0.15 ל-0.20 ככל הנראה
מדברים על ירידה בין 0.15 ל-0.20 ככל הנראה
מתי משתנה העוגן בפועלים למל"צ כל 18 חודש?המשתנה כל 3 שנים ירידה יותר גדולה מהמשתנה כל 18 חודשים
ב05מתי משתנה העוגן בפועלים למל"צ כל 18 חודש?
אם אג"ח עלו זה אומר שהירידה תהיה קטנה יותר?ב05
כנראה 0.17 ל18
0.21 ל36
אבל זה לא סופי ולדעתי יהיה יותר נמוך במקצת (זה צי מלפני יומיים וריתי שביומיים האחרונים האגחים עלו)
כנראה שלא יהיו תנודות משמעותיותאם אג"ח עלו זה אומר שהירידה תהיה קטנה יותר?
לידיעתייש כבר צפי לעוגנים במזרחי ב-11?
לי חשוב מל"צ כל שנתיים, כדאי לחכות עם חתימה?
אין צפי ברור, אך כנראה עליה קטנה אין מה להמתין (ואכן זה תלוי בביצוע)יש כבר צפי לעוגנים במזרחי ב-11?
ירידה של בערך 0.21מקפיץ
יש עדכון סופי למל"צ שנתיים וחצי בבנק לאומי?ירידה של בערך 0.21
ירידה של 0.21יש עדכון סופי למל"צ שנתיים וחצי בבנק לאומי?
יש כבר צפי לעוגנים במזרחי ב-11?
יש צפי ברור יותר כעת?אין צפי ברור, אך כנראה עליה קטנה אין מה להמתין (ואכן זה תלוי בביצוע)
מדברים על עלייה של בערך 0.05%יש צפי ברור יותר כעת?
ענית על כל הנקודות ואני אסכם -כמובן אם יש למישהו עדכון סופי, זה יועיל לי מאוד.
סקר מומחים -
מה עדיף מל"צ כל שנתיים או כל 5?
כמובן שזה תלוי כל אחד בתכניות שלו.
לדעתי השיקולים הם:
א. צפי להורדת ריביות ועוגנים - כדאי לעשות כל 2 כדי להנות מהירידה.
ב. יציבות ושקט.
ג. מי שמתכנן מיחזור, צריך לשים לב לעמלות פירעון.
ד. במל"צ כל 2 אני בעצם מהמר על מצב הריבית בשוק, לעומת כל 5 שהוא יותר יציב. (זה שיקול כלכלי. לא נפשי.)
אם יש לכם שיקולים נוספים להחכים אותנו. נשמח.
נקו' נוספת, מה שמדברים היום שהמרווחים מאוד זולים ביחס לעבר ולממוצע הרב שנתי, תקף יותר לגבי הקצרים יותרכמובן אם יש למישהו עדכון סופי, זה יועיל לי מאוד.
סקר מומחים -
לדעתי השיקולים הם:
ב. יציבות ושקט.
ד. במל"צ כל 2 אני בעצם מהמר על מצב הריבית בשוק, לעומת כל 5 שהוא יותר יציב. (זה שיקול כלכלי. לא נפשי.)
עדיף כל 2כמובן אם יש למישהו עדכון סופי, זה יועיל לי מאוד.
סקר מומחים -
לדעתי השיקולים הם:
ב. יציבות ושקט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים