עוגות/עוגיות עוגת אותיות איזה גודל להדפיס וכתב?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין עוגה כמו מספרים באותיות
איזה גודל צריך להדפיס אותיות באנגלית אות ראשונה של השם?
ואיזה כתב הכי טוב ?
פעם ראשונה שאני מכינה

• הוסף לסימניות
אני אישית מציירת בעצמי את המספר או האות על נייר אפייה, לפי הגודל הרצוי והעובי הרצוי.
אם אני רוצה גודל של תבנית- הופכת תבנית ושמה מעליה את הנייר אפיה ומציירת כך לפי הגודל.
כנ"ל לגבי "גופן"- מציירת "עגול" יותר, או עם קצוות משוננים- מה שאת אוהבת

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין עוגה כמו מספרים באותיות
איזה גודל צריך להדפיס אותיות באנגלית אות ראשונה של השם?
ואיזה כתב הכי טוב ?
פעם ראשונה שאני מכינה
הכי נוח זו ''שבלונה''.
תבנית מקצועית מוכנה מראש בהתאם לצורך.
אות, מספר, צורה ועוד.
---
תכל'ס...
להדפיס במחשב, בדף פשוט, לגזור במספריים.
פונט שמתאים לאירוע.
מומלץ עבה שיהיה נוח ''לעבוד'' איתו.

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה פעמים לכלות או לימי נישואין עוגת אותיות.

בעצם עשיתי את האותיות של השם משפחה וכל זה מונח על קאפה שהיא כביכול שלט לדלת

בהתחלה הכנתי מקאפה בסיס של "השלט"
ואז לפי זה ציירתי ביד שבלונה אותיות על נייר אפיה

(במקרה של שלט - האותיות יוצאות בגודל של עוגיה גדולה.)

• הוסף לסימניות
רוצה כל אות בגודל של מספר?
כי לרב בעוגת מספרים כל מספר בגודל של A4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה