מאפים עוגת אננס בטעם גבינה - מצוין לטו בשבט - פינוק אמיתי

• הוסף לסימניות
אני עוד זוכרת את המתכון שלך בחנוכה היה מטורף
אין על המתכונים שלך קלים וטעימים!
נשמע הזוי ולא הכרתי את זה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלנו קוראים לעוגה הזו פאי אוכמניות, בפעם הראשונה שנתקלתי בה היא הוגשה בשבע ברכות לצד כדור גלית וניל עם זילוף כלשהו על הגלידה.
מתכון מהמם וטעיםםםם

• הוסף לסימניות
טוב שהעלו את האשכול הטעים הזה...
@רוחי בלבוחי @ה. בקר @חני גרינשטיין וכל המומחיות-
יש איך להפוך את המתכון הזה לכשל"פ?
הביסקויטים יכולים להיות פסחיים
המרגרינה יכולה להפוך לחמאה (חלבי) או שמן - פחות יחזיק, יותר יתפורר.
לחילופין אפשר להכין בצק פריך של פסח (על בסיס קמח שקדים וקמח תפו"א) ולאפות בנפרד.

• הוסף לסימניות
הביסקויטים יכולים להיות פסחיים
המרגרינה יכולה להפוך לחמאה (חלבי) או שמן - פחות יחזיק, יותר יתפורר.
לחילופין אפשר להכין בצק פריך של פסח (על בסיס קמח שקדים וקמח תפו"א) ולאפות בנפרד.
@חני גרינשטיין - תודה רבה!
השאלה שלי הייתה על מלית האננס- האם כאשר אשים 1.5 כוסות קמח תפו"א לא יהיה מרקם גרגרי (מגעיל כזה...) או שיש תחליף לקמח תפו"א?
וגם- איזה תחליף יכול להיות לריבת האוכמניות?
אני יכולה להשתמש בכשרות עד"ח בלבד!

• הוסף לסימניות
@חני גרינשטיין - תודה רבה!
השאלה שלי הייתה על מלית האננס- האם כאשר אשים 1.5 כוסות קמח תפו"א לא יהיה מרקם גרגרי (מגעיל כזה...) או שיש תחליף לקמח תפו"א?
וגם- איזה תחליף יכול להיות לריבת האוכמניות?
אני יכולה להשתמש בכשרות עד"ח בלבד!
לא שמתי לב לכמות הקמח במלית.
יש מצב באמת שהמרקם יהיה צמיגי (לא גרגרי. קמח תפו"א נוטה להיות דביקי)
אול יאפשר להמיר חלק לקמח שקדים.

אננס ממותק - כמו השימורים - אני יודעת שאפשר להכין בבית כי בשנה שעברה אמא שלי הכינה (הם לא קונים מוצרים מתועשים) אבל מלית אוכמניות - מסתבר שגם אפשר, זה סוג של ריבה אבל קשה מאד להשיג אוכמניות טריות.

אני אישית - הייתי מוותרת על הפשטידה/עוגה הזו בפסח ומחפשת תחליפים אחרים.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב לכמות הקמח במלית.
יש מצב באמת שהמרקם יהיה צמיגי (לא גרגרי. קמח תפו"א נוטה להיות דביקי)
אול יאפשר להמיר חלק לקמח שקדים.

אננס ממותק - כמו השימורים - אני יודעת שאפשר להכין בבית כי בשנה שעברה אמא שלי הכינה (הם לא קונים מוצרים מתועשים) אבל מלית אוכמניות - מסתבר שגם אפשר, זה סוג של ריבה אבל קשה מאד להשיג אוכמניות טריות.

אני אישית - הייתי מוותרת על הפשטידה/עוגה הזו בפסח ומחפשת תחליפים אחרים.
היום יש אוכמניות טריות כמעט בכל סופר במקרר שליד הפירות והירקות. בקופסאות קטנות. לפי הרב ויא, מגידול חקלאח מסודר אין חשש לתולעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה