עוגת בונבון

• הוסף לסימניות
מישהי העלתה כאן בעבר מתכון לעוגה 'בטעם בונבון'.
לא מצאתי בחיפוש,
אשמח לקבל את המתכון מבעלתיו או ממי שרשמה לעצמה,
תודה!

• הוסף לסימניות
הנה מה ששמרתי:
עוגת בון-בון (כן, בטעם של בון-בון!)
1.
מסדרים בתבנית שכבה של ביסקוויטים טבולים ביין.
2.
ממיסים (במיקרוגל או על מים חמים) 250 גר' שוקולד מריר + קופסאת חמאת בוטנים, ומקררים
3.
מקציפים 2 כוסות ריץ'
4.
מערבבים את 2 ו- 3
שופכים על הביסקוויטים שבתבנית, מקפיאים, אפשר לפזר מלמעלה שוקולד מגורר/מומס

• הוסף לסימניות
הו, תודה שהזכרת.
עשיתי בשעתו ויצא טעים באופן רצחני.
(רצחני מחמת המחיר הרצחני לכיס ולכרס)

• הוסף לסימניות
תודה תרצה! ותודה נוי על העידוד~
איזו חמאת בוטנים?
מתוקה, רגילה?

• הוסף לסימניות
אולי תדעו?

סליחה,pr שאני תופסת טרמפ על העוגה הרצחנית שגורמת לריור כבר כשצופים בחומרים...
פשוט זיהיתי את נוי כ"סופרות וכתיבה" ומעניין אותי,אולי תדעו את המסתורין העומד מאחורי פורום זה.למה הוא פרטי?איך אפשר לטפס אליו דרך"החלונות הגבוהים" ולהציץ?.??

• הוסף לסימניות
סליחה, בקי, השאלה שלך לא מובנת.
אולי תסבירי עוד קצת?

• הוסף לסימניות
???????????..

חיפשתי מישהי שמתעסקת בכתיבה שאולי תסביר לי סופסוף את הילת המסתורין-כלומר ,הפרטיות של פורום"סופרות וכתיבה"
אולי את יודעת,יש דרך כלשהיא לחדור לשם?.......:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;769897:
חיפשתי מישהי שמתעסקת בכתיבה שאולי תסביר לי סופסוף את הילת המסתורין-כלומר ,הפרטיות של פורום"סופרות וכתיבה"
אולי את יודעת,יש דרך כלשהיא לחדור לשם?.......:eek:

עכשיו הבנתי את שאלתך.
ואת יודעת, גם אני מנסה להכנס לשם ולא נענית. למרות שבקשתי ושלחתי ולמרות שאני כותבת ועוד איך...
אולי באמת מישהי מהפורום הזה תחכים אותנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;769871:
סליחה,pr שאני תופסת טרמפ על העוגה הרצחנית שגורמת לריור כבר כשצופים בחומרים...
פשוט זיהיתי את נוי כ"סופרות וכתיבה" ומעניין אותי,אולי תדעו את המסתורין העומד מאחורי פורום זה.למה הוא פרטי?איך אפשר לטפס אליו דרך"החלונות הגבוהים" ולהציץ?.??
איי, איך נגלה לך סודות מדינה?:)
טוב, אז רק לך באופן אישי, ואל תגלי לאף אחד:
פני לניק אילנית באישי, ותראי ישועות.

• הוסף לסימניות
ישועה כהרף עין!!!

וואו,תודה נוי.
ראית,?
הבטחתי לפרסם...ונושעתי...
:eek::p

• הוסף לסימניות
הצטרפת לשם כל כך מהר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה