נכתב ע"י EC;1938977:וואו מהמם!! מושלם כרגיל!!
איך זה שתמיד יש לך מאגר של הכל ואת רק שולפת?
אלופה!!
אני נוטה יותר לכיוון של זאת הוורדרדה..
נכתב ע"י EC;1939050:אהבתי מאוד גם את זו שאחרי הורודה, הקישוט שלה יפהייפה, אולי אני אלך עליה רק בגוונים הוורודים.
נכתב ע"י בפונטציאל;1939058:הי בקר . אני גם רוצה הסבר לעוגת הבת מצוה הוורודה.
היא יפהפיה!
נכתב ע"י hbecker;1939081:הוראות:
מכסים את העוגה בשכבת קרם [במקרה שבתמונה זו עוגת גבינה אז הקצפנו שמנת + מעט אבקת סוכר]
2 שמנות + 100 גרם אבקת סוכר.
אחרי שהעוגה מכוסה כולה, מצנטרים דוגמא של שתי וערב [הוראות בקובץ המצורף..]
לפרחים שבצדדים-
מוסיפים לקרם שנשאר מעט צבע מאכל ורוד או ג'לי תות.
מצנטרים בעזרת צנטר כוכב בצורת צורה של עיגול. במרכז כל עיגול מניחים פנינה אכילה.
אתך ה-12 מצנטרים ככוכבים.
קל, לא?
צפה בקובץ המצורף 273894
נכתב ע"י ברוך הבא;2311930:בקר את ענקית אין עליך!!!!
את יכולה להעלוצ את האשכול שראו את העוגה פשוט להשראה
ואם אתיכולה לתת אבל רק אם זה לא מסוב לך להביא לי מתכון של עוגה
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים