עוגת גבינהופירורים אפיה

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהי? אני מחפשת מתכון טוב והכל זה קפואות.
תודות.

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין מהכותרת אם את מבקשת עוגה אפויה או שלא

בכל אופן אני מצרפת לך מתכון שתמיד מצליח לי והכנתי אותו גם השבוע ויצא מקסים:
לבסיס:
פרורי בסקויטים מעובדים עם בערך 50 גרם חמאה (אין לי כמות מדוייקת לבסקויטים ותמיד שמה ברמה שתחתית התבנית תהיה מכוסה.)
לעוגה:
6 ביצים
כוס סוכר
500 גרם גבינה
גביע שמנת חמוצה
חצי כוס קמח
סוכר וניל
1/2 שקיק אבקת אפיה

מפרידה את הביצים, את החלבו נים מקציפה לקצף יציב בתוספת הסוכר ובקערה נפרדת את שאר החומרים ומאחדת אותם לתערובת אחת בתנועות קיפול.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עוגת פרורים:
בצק:2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3 חלמונים
4 כפות סוכר
1 מרגרינה
לערבב ולשטוח בתבנית ולאפות כחצי שעה
או עד שמשחים יפה (אולי יותר)
להוציא מהתנור ולהמתין עד שמת קרר לחלוטין.
לגרד את השכבה העליונה (עם מזלג) בשביל הפרורים ללמעלה.
מלית:
2 גבינה 250גר' אפשר 9%
2 סוכר וניל
3 חלבונים על 1/2 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
3כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב את הגבינה עם הסוכר וניל
להקציף את חלבונים עם הסוכר ולערבב בעדינות עם הגבינה,
להקציף את השמנת עם האינסטנט ואח"כ עם הגבינה
לשפוך על הבצק הצונן ולפזר את הפרורים
לשמור בקרור
ויוצא עוגה מקסימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה