חלבי עוגת גבינה אישית-עזרה

• הוסף לסימניות
הכנתי כאלו אישיים בתבנית סיליקון.
בגדול זה כמו עוגת גבינה רגילה אישית ולמעלה מזולף קרם כרמל
לא משהו מיוחד מידי אבל בעיקר מרשים. הבעיה זה שהעוגת גבינה שזה הבסיס יצא מידי רכה ונימוחה. כך שא"א להניח בבר כי מי שיקח זה יתפרק לו ביד.
(המתכון בגדול הוא קילו גבינה. 2 שמנת חמוצה. 4 ביצים. 6 כפות קמח. סוכר וכו....) אשמח שהמבינות תגדנה לי מה צריך להוסיף בעיסה כדי שהיא תיהיה יציבה יותר. אולי קמח? או שלהכין מגבינה כמו טוב טעם במקום הרגילה....
תודה מראש.
IMG_1377.JPG
IMG_1375.JPG

• הוסף לסימניות
נראה שהתמונה פה היא של מוס גבינה ללא אפיה
וברור שאותו הרבה יותר קל לחלץ.

• הוסף לסימניות
נראה שהתמונה פה היא של מוס גבינה ללא אפיה
וברור שאותו הרבה יותר קל לחלץ.
התמונה פה זה אני צילמתי,אני הכנתי את זה.
וזה עוגה אפויה בתנור.

סתם כך למה שמוס יהיה יותר קל לחלץ אם הוא בכלל משהו רך?
את זה אפילו שזה אפוי הקפאתי כי אם לא בחילוץ זה התפרק לחלוטין

• הוסף לסימניות
לא משהו מיוחד מידי אבל בעיקר מרשים. הבעיה זה שהעוגת גבינה שזה הבסיס יצא מידי רכה ונימוחה. כך שא"א להניח בבר כי מי שיקח זה יתפרק לו ביד.
(המתכון בגדול הוא קילו גבינה. 2 שמנת חמוצה. 4 ביצים. 6 כפות קמח. סוכר וכו....) אשמח שהמבינות תגדנה לי מה צריך להוסיף בעיסה כדי שהיא תיהיה יציבה יותר. אולי קמח? או שלהכין מגבינה כמו טוב טעם במקום הרגילה....
תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1141070צפה בקובץ המצורף 1141071
מיוחד!
מאיפה התבניות?
(ואין לי עצה בשבילך... אולי @ה. בקר

• הוסף לסימניות
סתם כך למה שמוס יהיה יותר קל לחלץ אם הוא בכלל משהו רך?
את זה אפילו שזה אפוי הקפאתי כי אם לא בחילוץ זה התפרק לחלוטין
מוס יותר קל לחלץ כי הוא קפוא. מחלצים אותו במצב צבירה קפוא ואז הוא מוצק ולא נוזלי.
אם רוצים שהוא יישאר עמיד אחרי הפשרה מוסיפים ג'לטין
אם את בכל זאת רוצה עוגה אפויה פשוט תורידי מכמות הנוזלים וכמובן תחלצי אותה קפואה.

• הוסף לסימניות
מה המתכון שעשית? אולי חסר לך קמח או קורנפלור?

• הוסף לסימניות
אני גם תוהה הרבה פעמים איך עושים עוגת גבינה בתבנית דקורטיבית ואז א"א לעשות לה תחתית אפויה

• הוסף לסימניות
מוס יותר קל לחלץ כי הוא קפוא. מחלצים אותו במצב צבירה קפוא ואז הוא מוצק ולא נוזלי.
אם רוצים שהוא יישאר עמיד אחרי הפשרה מוסיפים ג'לטין
אם את בכל זאת רוצה עוגה אפויה פשוט תורידי מכמות הנוזלים וכמובן תחלצי אותה קפואה.
גם את זה חילצתי קפוא אחרת זה מתפרק
לא מצליחה להבין איך מוס יכול להיות יותר עמיד מאפוי. יש לך דוגמא להראות לי?
ואיזה נוזלים היית מורידה? ביצים? או את הגבינה עצמה?
מה המתכון שעשית? אולי חסר לך קמח או קורנפלור?
כתבתי למעלה את המתכון

• הוסף לסימניות
תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1141070צפה בקובץ המצורף 1141071
תפנקי אותנו במתכון!!!
נראה פצצה!!

• הוסף לסימניות
גם את זה חילצתי קפוא אחרת זה מתפרק
לא מצליחה להבין איך מוס יכול להיות יותר עמיד מאפוי. יש לך דוגמא להראות לי?
ואיזה נוזלים היית מורידה? ביצים? או את הגבינה עצמה?

כתבתי למעלה את המתכון
א. יש המון מתכונים ברשת של מוס קפוא בתבנית סיליקון. לא מדובר בחידוש.
ככל שיש פחות אוויר בתערובת ומקפיאים אותה זמן ממושך יותר כך היא תהיה קלה יותר לחילוץ.
ב. בנוגע לעוגה אפויה והורדת נוזלים: אפשר להשתמש בגבינה מוצקה יותר מגבינה לבנה שמכילה יותר נוזלים. אפשר גם להוסיף יותר קמח או קורנפלור לתערובת
וגם לאפות יותר זמן.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה באפיה
אבל יכולה להציע לך להניח בבר כל עוגה על מגשית שטוחה קטנה מקרטון בצבע זהב,(זה הולך היום בברים) ואז לוקחים עם המגשית מקסימום מי שרוצה לוקח גם כפית קטנה
יש את זה בחנויות לחד''פ וכו' אם תרצי אחפש תמונה

• הוסף לסימניות
א. יש המון מתכונים ברשת של מוס קפוא בתבנית סיליקון. לא מדובר בחידוש.
ככל שיש פחות אוויר בתערובת ומקפיאים אותה זמן ממושך יותר כך היא תהיה קלה יותר לחילוץ.
ב. בנוגע לעוגה אפויה והורדת נוזלים: אפשר להשתמש בגבינה מוצקה יותר מגבינה לבנה שמכילה יותר נוזלים. אפשר גם להוסיף יותר קמח או קורנפלור לתערובת
וגם לאפות יותר זמן.
תודה על התשובות המפורטות. הבעיה שלי זה לא החילוץ. כי זה הסתדרתי מצוין עם להקפיא. רק הלקחת מהבר כשכבר מופשר. אז קניתי טוב טעם וננסה עכשיו לעשות נגלה אחת נראה איך ייצא.
אני לא מבינה באפיה
אבל יכולה להציע לך להניח בבר כל עוגה על מגשית שטוחה קטנה מקרטון בצבע זהב,(זה הולך היום בברים) ואז לוקחים עם המגשית מקסימום מי שרוצה לוקח גם כפית קטנה
יש את זה בחנויות לחד''פ וכו' אם תרצי אחפש תמונה
בול על זה חשבתי. אז אם לא יצליח להתייצב בשינוי המתכון נעשה זאת...
רק 6 כפות קמח? מה עם קורנפלור או פודינג?
קורנפלור וקמח זה לא אותו תוצאה? אולי נוסיף קמח

• הוסף לסימניות
לא זו לא אותה תוצאה ובייחוד בכמות כזאת של גבינות תנסי להוסיף 3 כפות קמח 3 כפות קורנפלור ו3 כפות פודינג
ותראי אם זה יותר יציב!

• הוסף לסימניות
אז קניתי טוב טעם וננסה עכשיו לעשות נגלה אחת נראה איך ייצא.

בול על זה חשבתי. אז אם לא יצליח להתייצב בשינוי המתכון נעשה זאת...

קורנפלור וקמח זה לא אותו תוצאה? אולי נוסיף קמח
סליחה על ההקפצה
מעניין אותי האם אכן ניסית וזה הצליח?
אולי כדאי להוסיף שוקולד לבן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה