עוגת גבינה אפויה

• הוסף לסימניות
האם אפשר להכין מחר בבוקר עוגת גבינה אפויה ולשמור במקרר עד רביעי בוקר?
או שזה לא יחזיק מעמד
תודה

• הוסף לסימניות
תלוי איזה,לאחרונה נתקלתי בהרבה עוגות אפויות שבמתכון רשום שכדאי לאכול אותן רק שלושה ימים לאחר האפיה כי אז הן הכי טעימות.

• הוסף לסימניות
אין בעיה,
אשריך שאת מתארגנת מוקדם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1279986:
אין בעיה,
אשריך שאת מתארגנת מוקדם

מיניסיון?
פשוט אין לי זמן אחרכך להכין

• הוסף לסימניות
ניסיתי יותר מפעם אחת! נשמר מעולה
מלבד הסכון שלא ישאר ממנה זכר.. כן?

• הוסף לסימניות
אפשר להקפיא וזה יחזיק יותר זמן

• הוסף לסימניות
עוגות הגבינה הקלאסיות (גבינה+ שמנת חמוצה/לבן+ קצף+ חלמונים וכו') מצוינות במקרר שבוע ויותר! מנסיון רב.

לא מומלץ להקפיא אותן הן מאבדות את המרקם ונהרסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלמוני;1280089:
אפשר להקפיא וזה יחזיק יותר זמן

גם אני שמעתי שלא מומלץ להקפיא

• הוסף לסימניות
במקרר - נשמר מצוין שבוע ויותר.
אם יש צפוי קצפת - עדיף יום אחד קודם ולא יותר.

בפריזר - העוגה נהיית מימית ומאבדת ממרקמה.

חני

• הוסף לסימניות
איזה מזל שנפלתי על האשכול הזה!
בדיוק אתמול בלילה אפיתי את עוגת הגבינה,
ובזכותכם לא אקפיא אותה.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי זה לא נשמר במקרר יומיים.
זה נגמר קודם.
:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1280771:
מנסיון שלי זה לא נשמר במקרר יומיים.
זה נגמר קודם.
:(

מנסיון אם לקחתם חתיכה מהר מאד תגיעו לסוף
אבל אם תשמרו אותה שלמה, אף אחד לא יעיז להיות הראשון....

• הוסף לסימניות
קראתי פעם על אשה אחת שהייתה אופה, עוטפת בנייר אלומיניום ושמה על העוגות מדבקה עם שם המשפחה של השכנים :)
אף אחד לא יעז לגעת בעוגה של השכנים...

• הוסף לסימניות
עוגות גבינה דוקא עדיף להכין יומיים מראש,
זה עושה להן רק טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1280851:
קראתי פעם על אשה אחת שהייתה אופה, עוטפת בנייר אלומיניום ושמה על העוגות מדבקה עם שם המשפחה של השכנים :)

חחח
אני מכירה אותה:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1280851:

:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה