עוגות/עוגיות עוגת גבינה ריבת חלב קלה ומושלמת!!! (כולל תמונות)

• הוסף לסימניות
טוב בכל אופן את העוגה עשיתי וזה נראה נפלא
בעניין ההקפאה אולי @ה. בקר תוכל לעזור לנו?
כשעוגת גבינה מפשירה היא מגירה נוזלים
מה שהופך את המרקם שלה לקצת יותר מימי
הטעם בד"כ חסית בסדר
אבל המרקם נהרס.

מדברת על עוגות גבינה מהסוג הזה

לא שמרים גבינה ולא בחושות גבינה שמעולות בהקפאה.

• הוסף לסימניות
כשעוגת גבינה מפשירה היא מגירה נוזלים
מה שהופך את המרקם שלה לקצת יותר מימי
הטעם בד"כ חסית בסדר
אבל המרקם נהרס.

מדברת על עוגות גבינה מהסוג הזה

לא שמרים גבינה ולא בחושות גבינה שמעולות בהקפאה.
להקפיא אחרי שאני פורס יעזור?
או אולי לשאיר ככה כי את העוגה עשיתי ואני מעדיף להשאיר אותו לחג ולא לאכול עכשו

• הוסף לסימניות
להקפיא אחרי שאני פורס יעזור?
או אולי לשאיר ככה כי את העוגה עשיתי ואני מעדיף להשאיר אותו לחג ולא לאכול עכשו
לא קשור לפריסה
כל פרוסה תגיר נוזלים בהפשרה

אפשר להשאיר עוגת גבינה במקרר גם שבוע.

• הוסף לסימניות
מתאים לתבנית בגודל A4 אם מכפילים את השכבה של הביסקוויטים
את הביסקוויטים מרסקים כמובן :)
את השכבה העליונה לא אופים, שמים את זה מיד לאחר האפייה כאשר העוגה עוד חמה.
אשמח להסבר האם החומרים הרשומים ב הודעה הראשונה הם מתאימים ל A4 חוץ מהביסקוויטים או שאת הכל אני צריכה להכפיל?

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר האם החומרים הרשומים ב הודעה הראשונה הם מתאימים ל A4 חוץ מהביסקוויטים או שאת הכל אני צריכה להכפיל?
להכפיל רק את הביסקוויטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה