נראה לי 3כמה תבניות צרות יוצא מזה?
עם איזה גודל כוס?עוגה מושלמת, אני מכינה רק אותה
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כפית גדושה קפה נמס
1 כוס דבש
1/2 1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות מים
1 כפית קינמון
1 כפית א. סודה לשתיה
5 כוסות קמח
מפרידים ביצים,
מקציפים חלבונים לקצף יציב, מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף
מוסיפים חלמונים וממשיכים עדין להקציף במהירות גבוהה
מערבבים בקערה נפרדת את שאר החומרים חוץ מהקמח
מוסיפים לקצף באיטיות, מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב,
מוזגים לתבנית ח"פ גדולה ואופים על 180 מעלות 50 דקות
לא יודעת, אני עושה תמיד עם ח"פעם איזה גודל כוס?
האם זה של אפרת ליבפרוינד?עוגה מושלמת, אני מכינה רק אותה
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כפית גדושה קפה נמס
1 כוס דבש
1/2 1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות מים
1 כפית קינמון
1 כפית א. סודה לשתיה
5 כוסות קמח
מפרידים ביצים,
מקציפים חלבונים לקצף יציב, מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף
מוסיפים חלמונים וממשיכים עדין להקציף במהירות גבוהה
מערבבים בקערה נפרדת את שאר החומרים חוץ מהקמח
מוסיפים לקצף באיטיות, מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב,
מוזגים לתבנית ח"פ גדולה ואופים על 180 מעלות 50 דקות
כןהאם זה של אפרת ליבפרוינד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: SH0548549432 ו-המליונרית2 //