עוגת דבש עם שוקולד ציפס

• הוסף לסימניות
אף פעם לא אהבתי עוגת דבש...אז חשבתי, שאם כבר אז שיהיה עם שוקולד ציפס.
אשמח להערות לגבי הצילום.

הטעם של העוגה דווקא היה נחמד.
הזכיר לי את סבתא שלי, ע"ה שנפטרה השנה. תמיד היא הייתה מכינה עוגת דבש.

• הוסף לסימניות
אני אשמח לביס מהתמונה...
המרקם של העוגה כל כך חי וממש יוצא לי מהמסך

רעיון שוקולד ציפס בעוגת דבש!

• הוסף לסימניות
לגבי התמונה, מבחינת העוגה רואים את הטקסטורה שלה וזה יפה,
לגבי הזויות כאן מפריע לי שיש הרבה זויות, המגש בזוית אחת, העוגה בזוית שניה,
והפרוסות בזוית שלישית. הייתי משנה שתהייה זוית נעימה לעין.

• הוסף לסימניות
וואו, לא ידעתי להגדיר שזה מה שמפריע לי.....
העוגה נראית מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;2256356:
לגבי התמונה, מבחינת העוגה רואים את הטקסטורה שלה וזה יפה,
לגבי הזויות כאן מפריע לי שיש הרבה זויות, המגש בזוית אחת, העוגה בזוית שניה,
והפרוסות בזוית שלישית. הייתי משנה שתהייה זוית נעימה לעין.

חשבתי שזה יעשה משהו מעניין, כל הזויות. את אומרת שזה דווקא מפריעה?
תודה על הערה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה