עוגת המספרים שלי

• הוסף לסימניות
חיכיתי להזדמנות מתאימה, והיא הגיעה בצורת יומולדת לארוסתו של גיסי בפורים.
רק חבל שבדרך הארוכה לבד באוטו עם הילדים והעוגות נהג לפני דפק ברקס רציני,
שבעקבותיו אחת העוגות התעופפה ונהרסה :eek::mad:

ותודה להרבה מכאן שההשראה הגיעה מהן, לא זוכרת לצערי מי בדיוק, אבל עברתי כאן על הרבה אשכולות בנושא...

upload_2019-3-24_11-21-35.png

• הוסף לסימניות
חחח... שקוף שאת אדריכלית...
הספרות כ"כ סימטריות ומדויקות :)

השילוב עם מגוון הפירות, ממש מגרה!

והכי יפה מצידך,
זה לזכור ולחגוג את היום הולדת, ביום עמוס כמו פורים!

• הוסף לסימניות
יצא לך מהמם!!
אני לא מאמינה שהעוגה נהרסה... איך הגבת???

תודה. כמובן שכולם ניחמו שזה נראה מצוין, למרות הנפילה הכואבת. והייתי אחרי נסיעה כל כך פקוקה ומתישה וילדים צורחים, שהאמנתי להם ;)
סה''כ הצלחתי להעמיד את הספרה בסדר, וניסיתי לנקות את הפירות מהקצפת. האמת שרוב מי שראה את התמונה לא שם לב עד שאמרתי לו..

וואו מדהימה!
גם העוגה וגם את שעמדת במכה הזאת
רוצה להעלות מתכון לבצק? אני מחפשת אחד טוב
תודות

בזכותך חפרתי ומצאתי מי היתה ההשראה העיקרית שלי, אז @קלרינט , אלפי תודות.
העוגה היפהפיה ביחד עם בונוס של מתכון מעוצב כאן . וכן - זה בהחלט טעים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה