- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1502984:יפה מאוד, את משתפרת מיום ליום.
כמה הערות ברשותך.
- החלק העליון של העוגה הזו, הוא החלק האסטטי והמעניין יותר ולכן הייתי ממליצה לצלם מזוית יותר גבוהה וכך לקבל יותר פרטים ממנו על חשבון החזית של העוגה שתופסת חצי מהתמונה.
- הרקע פה לא עושה טוב לפריים. העוגה מאוד מרשימה והרקע מרושל.
- יש כאן חלקים שרופים (עיגולי הקצפת), שמאוד מציקים בעין.
במקרה הזה, בכדי לא לאבד את העוגה, הייתי הולכת על משהו כהה שיתן קונטרסט.נכתב ע"י שושיה;1503087:זהו, הרקע, מה כדאי לעשות כדי להדגיש את העוגה? היא עושה גם עוגות עם איורים (כמו פו הדב, ניקי וכו') כדאי ללכת על רקע לבן\שחור חלק? או משהו עם טקסטורה עדינה או צבעי פסטל?
אני תוהה כל פעם, אף פעם לא ראיתי איך מצולמות כאלו עוגות.
תודה על התגובה.
אז שלכל הפחות תקפיד על מראה אחיד של הקצפת.נכתב ע"י שושיה;1503087:את צודקת לגבי חזית העוגה, יש לי גם תמונות כאלו, אבל הלקוחה שלי רצתה הדגשה של גובה העוגה ופחות מלמעלה.
תודה על התגובה.
נכתב ע"י שושיה;1503555:האומץ כבר קיים, אני עוזבת בעוד חודש!
סופרת ת'ימים...
בינתיים הקב"ה דואג לי להמון חופשות מחלה...
אז בפועל אני כמעט לא שם ומנצלת לצילום...
אם את שואלת על מערך התאורה, אז התשובה היא, שאת עובדת בשיטת 'מצליח'. ככלל, את אמורה להתאים את התאורה לסט ולא את הסט לתאורה והתמונה הזו היא דוגמא לכך, שמערך התאורה הזה לא מתאים לכל סיטואציה.נכתב ע"י שושיה;1503853:אגב, את כל, אבל כל התמונות של צילומי המזון הן אצלי בתאורה טבעית בלבד עם רפלקטור ענק (מראה בגובה אדם).
אז איך מבחינת התאורה?
נכתב ע"י אחינועם;1503985:אם את שואלת על מערך התאורה, אז התשובה היא, שאת עובדת בשיטת 'מצליח'. ככלל, את אמורה להתאים את התאורה לסט ולא את הסט לתאורה והתמונה הזו היא דוגמא לכך, שמערך התאורה הזה לא מתאים לכל סיטואציה.
אם את שואלת לגבי התמונה, כבר כתבתי קודם, יש בתמונה חלקים שרופים, כתוצאה מפערי חשיפה שונים בין חלקי העוגה. גם אם היית חושפת נכון לפי האיזורים שנשרפו, חלקים אחרים בעוגה היו מתקבלים בחשיפת חסר.
פערי החשיפה לא קשורים לעריכה. השריפה כן.נכתב ע"י שושיה;1504278:לא יכול להיות שזה קשור לעריכה?!
כי ככה ערכתי את העוגה, נהנתי להלבין אותה ו"לשרוף אותה" כי המקורית ממש לא מתקרבת לשרוף, אולי באמת אערוך מחדש ללא השריפה...
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים