הרעיון הוא לעשות עוגת טורט וניל, כל מתכון שהוא מתאים פה.מחפשת מתכון לעוגה שהשכבה התחתונה היא טורט טוב ומעל זה פצפוצי אורז
כמו שעושים רגיל עם שוקולד וחמאת בוטנים
אכלתי משהו כזה בעבר היה ממש טעים השילוב של הטורט והפצפוצים
אשמח למתכון טוב
זה גם אותו רעיון,![]()
עוגת חטיף שוקולד חמאת בוטנים - אופה לשבת
אין לי מושג מי המציא את העוגה-ספק-חטיף הגאונית הזו. יש סיכוי שהוא תוצר של אילוצים או אפילו סתם טעות.. מה שבטוח, שכשאני מוצאת אותו במקרה בתנור של חמותי, אין דרך לדעת מה יהיה סוף הסיפור. ואולי הייתה זו שגיאה רצינית לבקש ממנה את המתכון, שעבר במשפחה בשקט עד היום, אבל אצלי הוא בגדר תגלית המאה! […]ofaleshabat.com
אולי זה?
אני אשמח תודה רבה וגם טיפ אם אפשר שהטורט לא יפול כשמוציאה מהתנור (לפעמים זה קורה לי)אם תרצי מתכון לעוגת וניל, בשמחה.
טורט וניל :אני אשמח תודה רבה וגם טיפ אם אפשר שהטורט לא יפול כשמוציאה מהתנור (לפעמים זה קורה לי)
אני ממש ממש אשמחיש לי מתכון מעולה לעוגה כמו שאת מחפשת .
אני ממש ממש אשמח
תודה רבה!
תודה רבה הכנתי יצא מעולה!טורט וניל :
תבנית תנור?2. להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר, ולשפוך את כל התערובת לתבנית גדולה ולאפות 180 מעלות כ 20 דקות,
כן, תבנית תנורתבנית תנור?
כי זה רק 5 ביצים...
ואיזה גודל כוס?
שתיה חמה זה 240 לא?כוס של 200 מל (שתיה חמה)
הגודל הסטנדרטי של שתיה חמה הוא 200 עד כמה שידוע לישתיה חמה זה 240 לא?
את משתמשת בכוסות קרטון רגילים??הגודל הסטנדרטי של שתיה חמה הוא 200 עד כמה שידוע לי
בכל אופן, לעוגה זו מדובר בכוס של 200 מל
אם רלוונטי עדייןאני רוצה להכין את זה עכשיו...
כוס קרטון סנדרט לשתיהן חמה זה 240 מ”לאם רלוונטי עדיין
תשתמשי בכוס חד"פ רגילה ועוד קצת...
או שתמדדי 200 בכוס מדידה - לפעמים זה מה שאני עושה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //