עוגת טורט

• הוסף לסימניות
מה שמים על עוגת טורט למעלה שלא תידבק?

• הוסף לסימניות
תידבק לאן?
למה שתדבק?

• הוסף לסימניות
מציאות כשאני אורזת בקערה - רוצה לשים 2 קומות ושמה - שקית ביניהם הכל נדבק לשקית... מה עושים? מים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;642032:
מציאות כשאני אורזת בקערה - רוצה לשים 2 קומות ושמה - שקית ביניהם הכל נדבק לשקית... מה עושים? מים?
אה...
לא הבנתי אותך. חשבתי באפיה היא נדבקת לך לאנשהו מלמעלה ולא הצלחתי להבין למה ולאן...
טוב. אז אין לי מושג. לא יצא לי להתקל בזה שנדבק לשקית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;642032:

אורזים עוגת טורט בקערה???

אם את מתכוונת לזה ששמים ניילון נצמד מעל התבנית והעוגה נדבקת אליו אז קודם כל אם היא כבר קרה אז היא לא תידבק אלא אם כן תשימי מעליה עוד דברים שיכריחו אותה להידבק, אבל אפשר לשים נייר כסף במקום ניילון נצמד ואז חסכת לעצמך את הבעיה...

• הוסף לסימניות
צודקות כולכן!
בהחלט יכול להיות שזה קרה לי בגלל שזה היה עדיין חםםםםםם

ננסה השבת ונראה........ תודה לכן!

• הוסף לסימניות
כאחת שעושה ה-מון עוגות טורט, חלקם עם קרם מלמעלה, אני מעבירה את העוגה לקופסת אחסון בגובה של כ 8 ס"מ, בגודל 20*27 ס"מ בערך [אין יותר גדול], עם מכסה.
ניתן לקנות בחנויות חד פעמי. זה עולה כ 4 שקלים בלבד. ואפילו פחות מכך.
חסל סדר בעיות עם הידבקויות העוגות.
כל עוגה שיוצאת מהתנור אני מחלקת לשלוש, אחד לאורך, ושניים לרוחב [או הפוך...?],
נשאר קצת שאריות [לטעימה...].
מקפיאה בצורה מסודרת אחד ע"ג השני, שולחת להורים וכו'.
מאז שהתחלתי עם הקופסאות האלו [בעקבות אויפרוף...] אני לא מפסיקה להשתמש בקופסאות.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה