עזרה עוגת יום הולדת שמתאימה לפורים

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח מאוד לעזרתכן!

עזרו לי ברעיונות לעוגת יום הולדת לילד בן חמש. היום הולדת בפורים...

(אם יש רעיון שלא דורש מלאא עבודה, מעולה ;))

תודה!
תבורכו

• הוסף לסימניות
עוגת יומולדת רגילה, בצורת 5 (אפשר לקנות בחד פעמי תבנית מתאימה, או לחתוך) ולחמש להלביש כובע ליצן (אמיתי, או מעוגה גם כן).
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
בדיוק הכנתי לשבת לבת שלי בת ה5...
הבסיס זאת עוגה כושי קלה להכנה מאד! תכננתי להשקיע בקישוט, אבל כשהתחלתי לזלף את הקצף ע"מ למרוח אותו- החלטתי להשאיר את ה"תלתלים" כמו שהם ויצא דוקא חמוד. היה אפשר אולי לצבוע בצבע מאכל.
קישטתי במעט סוכריות וזהו. הילדה זרחה מאושר.
אם תרצי להשקיע- יש "עוגת הפתעה", שבה את יוצרת עוגה מכמה שכבות, ובין שכבה לשכבה את מחביאה ג'לים למינהם. אחכ מצפים הכל ומקשטים, והילד/ה לא חולמים מה הולך בפנים...
כשעשיתי כזו עוגה, צבעתי כל שכבה בצבע מאכל שונה שיהיה מעניין יותר...
אבל זו כבר עוגה שלוקחת זמן. לא יודעת אם הייתי עושה אותה בערב פורים..
בהצלחה ומזל טוב!

קבצים מצורפים

• 20180223_123734.jpg
    20180223_123734.jpg
    1.6 MB · צפיות: 221
  • הוסף לסימניות
בדיוק הכנתי לשבת לבת שלי בת ה5...
הבסיס זאת עוגה כושי קלה להכנה מאד! תכננתי להשקיע בקישוט, אבל כשהתחלתי לזלף את הקצף ע"מ למרוח אותו- החלטתי להשאיר את ה"תלתלים" כמו שהם ויצא דוקא חמוד. היה אפשר אולי לצבוע בצבע מאכל.
קישטתי במעט סוכריות וזהו. הילדה זרחה מאושר.
אם תרצי להשקיע- יש "עוגת הפתעה", שבה את יוצרת עוגה מכמה שכבות, ובין שכבה לשכבה את מחביאה ג'לים למינהם. אחכ מצפים הכל ומקשטים, והילד/ה לא חולמים מה הולך בפנים...
כשעשיתי כזו עוגה, צבעתי כל שכבה בצבע מאכל שונה שיהיה מעניין יותר...
אבל זו כבר עוגה שלוקחת זמן. לא יודעת אם הייתי עושה אותה בערב פורים..
בהצלחה ומזל טוב!

איזו עוגה יפה וחגיגית!
ממש אהבתי :)
את השרשרת דגלים קנית מוכנה?

תודה על הרעיונות המקסימים!
עכשיו מתלבטת במה לבחור...

• הוסף לסימניות
איזו עוגה יפה וחגיגית!
ממש אהבתי :)
את השרשרת דגלים קנית מוכנה?

תודה על הרעיונות המקסימים!
עכשיו מתלבטת במה לבחור...
השרשרת קנויה כמובן.
אם אין לך הרבה זמן להתקשקשות - תלכי על הכיוון הזה... באמת שזה כלום עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה