עוגת יום הולדת

• הוסף לסימניות
אני מעלה בשביל הכיף והשיתוף ואני חושבת שזה גם נחמד לקבל רעיונות!
אני ב כל אופן ממש שמחה לראות מה שאתן מעלות ❤

קבצים מצורפים

• קו שבר.jpg
    קו שבר.jpg
    KB 216.5 · צפיות: 407
  • קו שבר 1.jpg
    קו שבר 1.jpg
    KB 244.7 · צפיות: 388
  • הוסף לסימניות
וואו מהמהם!
אני בדיוק צריכה עוגת יומולדת לגיל 21...
אפשר?;)

• הוסף לסימניות
מהמם
אהבי את האצילות של הזהב-לבן

• הוסף לסימניות
מיוחד
נקי יפה ומוקפד

• הוסף לסימניות
מהמם ומלכותי !
מעניין איך יצרת את פסי הרוחב המקיפים את העוגה ?

• הוסף לסימניות
מושלמת!! מלכותית ממש
אכיל בכלל? ;)

• הוסף לסימניות
מיוחד! צבעת באייר בראש ידני?

• הוסף לסימניות
איזה מהמם!!!
ממש מהמם!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!
הכי אני אוהבת בעוגות שלך את הדיוק!

• הוסף לסימניות
וואווו
איזה יופי ואיזה דיוק!!!
נדיר לראות דיוק כזה

• הוסף לסימניות
מהממת איך צבעת? באייר ידני? יש לי אותו באריזה ועדיין לא הגעתי להשתמש בו

• הוסף לסימניות
כן זה עם הידני גם אני השתמשתי בו בפעם הראשונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה