עוגות/עוגיות עוגת יומולדת לילד מוזיקלי

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון לעוגת יומולדת לילד בן 11 חובב מוזיקה 🎸🎷
מנגן על אורגן ובקרוב מתחיל ללמוד קלרינט.
מחפשת רעיון חמוד לביצוע על עוגה.
לא משהו מורכב או מסובך מידי, אין לי ידיים טובות במיוחד...
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
קרדיט ל @קלרינט
1718482914533.png

• הוסף לסימניות
אולי תדפיסי על דף סוכר דברים שקשורים ותשימי על העוגה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבן שלי שגם הוא חובב מוזיקה עוגה עגולה מקושטת. הזמנתי מעליאקספרס טופר לשים על העוגה כזה:

וגם תבנית סיליקון בצורת תווי נגינה

חוץ מזה הזמנתי גם חד פעמי תואם (צלחות ומפיות)
והיה מושלם....

• הוסף לסימניות
וואו איזה יפה!
אבל היומולדת מחר ואני לא אספיק...

• הוסף לסימניות
@קלרינט, זה מהמם!
לא חושבת שאצליח לבצע ברמה כזו, וגם פסנתר לא כ"כ קשור אליו.
נראה, אולי אכין כזה האורגנית.
השוקולד זה פסק זמן חום גדול ואצבעות שוקולד לבן?

• הוסף לסימניות
@קלרינט, זה מהמם!
לא חושבת שאצליח לבצע ברמה כזו, וגם פסנתר לא כ"כ קשור אליו.
נראה, אולי אכין כזה האורגנית.
השוקולד זה פסק זמן חום גדול ואצבעות שוקולד לבן?
בדיוק.
תכיני אורגנית.
זה קל וחמוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוגה פשוטה בצורת אורגנית
מכינים עוגה באינגלישקייק, מצפים בקצפת לבנה, עם קיסם מעצבים בכאילו קלידים לבנים ועם שוקולד מריר מומס עושים את השחורים
בתמונה זה די נמס אבל במקפיא היה נראה מהמם
IMG-20221022-WA0024.jpeg
IMG-20221023-WA0004.jpg
IMG-20221022-WA0005.jpeg

• הוסף לסימניות
עוגה פשוטה בצורת אורגנית
מכינים עוגה באינגלישקייק, מצפים בקצפת לבנה, עם קיסם מעצבים בכאילו קלידים לבנים ועם שוקולד מריר מומס עושים את השחורים
בתמונה זה די נמס אבל במקפיא היה נראה מהמם
התמונות ששלחת חסומות לי, חבל :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה