דרוש מתכון עוגת כושי שנאפתה יותר מידי - עצה

• הוסף לסימניות
אפיתי עוגת כושי, לצערי ליותר מידי זמן בתנוור
והיא יצאה מידי יבשה :(
מה אםשר לעשות ע"מ להפוך אותה לרכה ועסיסית ורטובה יותר?

אשמח לעצות

@Hbendi

• הוסף לסימניות
בארד עונה.

אפיתי עוגת כושי, לצערי ליותר מידי זמן בתנוור והיא יצאה מידי יבשה :( מה אםשר לעשות ע"מ להפוך אותה לרכה ועסיסית ורטובה יותר?​

אני מצטער לשמוע שהעוגה שלך יצאה יבשה. יש כמה דברים שאתה יכול לעשות כדי להפוך אותה לרכה יותר:
  • הוסף מעט מים או חלב לתערובת.
  • אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שתזלף עליה סירופ או קרם.
  • הוסיף שכבת קרם או גבינה לעוגה.
  • הגש את העוגה עם כדור גלידה או קצפת.
אתה יכול גם לנסות להכין עוגה חדשה, אבל הפעם לשים לב לזמן האפייה. זכור שאת העוגה צריך לאפות עד שהיא מוכנה, אבל לא יותר מדי. אתה יכול לבדוק את העוגה על ידי הכנסת קיסם למרכזה. אם הקיסם יוצא נקי, העוגה מוכנה. אם הקיסם יוצא עם פירורים, העוגה צריכה לאפות עוד כמה דקות.
אני מקווה שזה עוזר!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה באפייה, אבל אם תשימי שכבה נדיבה של קרם שוקולד, אף אחד לא ישים לב (לדעתי)

• הוסף לסימניות
לדקור אותה עם קיסם,
ולהשקות אותה בקפה.
מעל לשים גנאש (גם לכסות את החורים של הקיסם וגם לשפר את הטעם).

אם יש לה טעם לא טעים, או טעם שרוף - עדיף לזרוק מאשר לעשות ניסויים...
אבל אם היא טעימה ורק יבשה, בהחלט יש מה להציל.

• הוסף לסימניות
לדקור אותה עם קיסם,
ולהשקות אותה בקפה.
מעל לשים גנאש (גם לכסות את החורים של הקיסם וגם לשפר את הטעם).

אם יש לה טעם לא טעים, או טעם שרוף - עדיף לזרוק מאשר לעשות ניסויים...
אבל אם היא טעימה ורק יבשה, בהחלט יש מה להציל.
איזה קפה? ממה עשוי?

• הוסף לסימניות
אפיתי עוגת כושי, לצערי ליותר מידי זמן בתנוור
והיא יצאה מידי יבשה :(
מה אםשר לעשות ע"מ להפוך אותה לרכה ועסיסית ורטובה יותר?

אשמח לעצות

@Hbendi
תייגת אותי, למה?
אולי רצית את העני בקר...
בכולופן, תחוררי אותה עם קיסם ותשפכי גנאש שוקולד יחסית נוזלי כשהוא חם

• הוסף לסימניות
פעם יצאו לי עוגיות יבשות וקשות מהתנור אם אני זוכרת נכון שמתי פרוסות לחם בתוך שקית ביחד עם העוגיות
כמה שעות אחרי זה יצא רך טעים ועסיסי
(הלחם יוצא אבן והעוגיות יוצאות רכות)
תנסי בהצלחה

• הוסף לסימניות
תחתכי אותה באמצע ותמלאי בגנאש או בקצפת מוקצפת.

תקציפי 5 ביצים ו2 ריץ כוס סוכר ותוסיפי פירורים מהעוגה שלך,
יוצאת גלידת וניל עוגיות מהממת!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה