דרוש מתכון עוגת מאורסים

• הוסף לסימניות
אם משהי פה יכולה לתת לי הוראות מדויקות איך עושים תודה

• הוסף לסימניות
הסתדרת כבר?

• הוסף לסימניות
מתכוונת לזה?
IMG_0657_LI.jpg

• הוסף לסימניות
זה מאד פשוט
מכינים עוגה עגולה (אני חתכתי באמצע ומרחתי קרם...בשביל הטעם...)
מצפים את העוגה בקרם, מלמעלה ומסביב
מניחים גליליות מסביב ומניחים מעל העוגה את השקף של המאורסים
ומזלפים שושנים איך שרוצים (אני הוספתי לחלק מהקרם קקאו שיהיו שני גוונים)
(בתמונה המצורפת לא שמתי לב והנחתי את הגליליות עקום....:confused:)

• הוסף לסימניות
צריכה דחווווףףףףףףף
את התוכן של השקף
איך אני מעצבת את הדבר הזה?
הבת שלי תעשה עוגה
אבל מה נשים למעלה?
פליזזז
מי שיכולה להעלות בוורד או בקובץ אחר שאני יכולה לערוך אותו לצרכים שלי
תודה ענקית!!!!!!

• הוסף לסימניות
צריכה דחווווףףףףףףף
את התוכן של השקף
איך אני מעצבת את הדבר הזה?
הבת שלי תעשה עוגה
אבל מה נשים למעלה?
פליזזז
מי שיכולה להעלות בוורד או בקובץ אחר שאני יכולה לערוך אותו לצרכים שלי
תודה ענקית!!!!!!
תודה לכל מי שרצתה לעזור
מצאתי פה מה שרציתי

• הוסף לסימניות
מכירות מישהי שתוכל לעשות עוגת מאורסים ב100 200 ש"ח?
דחוףףףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה