אחת שהיא אני
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אפשר את הסוכר של הפרורים להמיר בסוכר חום? (נגמר לי הסוכר ואני כבר באמצע
)
לדעתי כןאפשר את הסוכר של הפרורים להמיר בסוכר חום? (נגמר לי הסוכר ואני כבר באמצע)
את יכולהאפשר להמיר את הקפה בקקאו או שהגזמתי?
אין ענין להפריד.יש לי ביצים xl כמה לשים?
באמת אין עניין לא להפריד את הביצים ולהקציף? בעלי שונא את העוגות הלא אווריריות![]()
אני עשיתי. אבל הורדתי 1/3 מהכמות כי זה טעם חזקאפשר לעשות עם קפה מגורען?
לא חובה שוקולד ציפססוכר חום רגיל מספיק? יצא אוורירי גם בלי להקציף? והעיקר __ קריטי השוקולד צ'יפס?
המסת במים קודם?אני עשיתי. אבל הורדתי 1/3 מהכמות כי זה טעם חזק
בעוגה כן. בפרורים אין מים אז לא המסתי והיה בסדר גמורהמסת במים קודם?
להשתמשיש לי סוכר חום כהה, להשתמש בו או לנסות להשיג דמררה?
מה ההבדל בין החום הכהה לדמררה?
כדאי במקרר.
באופן כללי או דוקא לעוגה הזאת?כדאי במקרר.
נכוןבאופן כללי או דוקא לעוגה הזאת?
לפי מה שידעתי עוגות מתייבשות במקרר, ועדיף בחוץ או במקפיא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים