- הוסף לסימניות
הייתי שמה חומוס בייתי,מה אפשר לשים בין השכבות, מקביל למוס סלמון אבל בשרי (לא כבד כי הוא לא אוהב...)
הטעם שלו יותר עדין מחומוס קנוי,
כך שהוא לא משתלט על הטעם.
הייתי שמה חומוס בייתי,מה אפשר לשים בין השכבות, מקביל למוס סלמון אבל בשרי (לא כבד כי הוא לא אוהב...)
זה מעולה בטמפרטורת חדרוהכנת את זה במקום?
אני רוצה להכין כמה שעות מראש
השאלה עם יש טעם להגיש דבר כזה קר
תראי את המתכון שהעליתי מקראט הוא מצויןאיזה מתכון לבצק יכול להיות טוב לזה???
אני אשמח אם יעלו מתכון
על איזה בסיס? סורי על ההקפצה...ראיתי אחת שעשתה בשרי חתיכות קטנות של חזות
פסטרמות מגולגלות
חתיכות נקנקיות פרגיות
אפשר לשים גם ירקות כמו בטטה חצילים בצל סגול
זה ברעיון של פיצה בשרית
יש תמונה? כמה שכבות את עושה?בל''נ אם אעשה החג הזה אעלה תמונה בע''ה.
לפעמים שכבה אחת ולפעמים שתים.יש תמונה? כמה שכבות את עושה?
אפשר מתכון של בצק פריך מלוח פרווה?אני הכנתי בעבר,
מתכון שפוסרם באיזה עיתון והעלו בפרוג
בצק פריך מלוח בתנור
ואחר כך מרחתי טחינה\ חומוס לא זוכרת ומעל זה
ואז לפי מתכונת -
חזות מטוגנות
חמוצים
בצל מטוגן
רצוועת בטטה דקות מטוגנות
ולא זוכרת מה עוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ע.מ., נעמה93, הדר 310 ועוד 7 משתמשים10 //