התייעצות עוגת מספרים מקלקר

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין עוגת מספרים אבל שהמספרים יהיו מקלקר
ועליהם לתקוע איכשהו ג'לים וסוכריות,
למישהי יש רעיון איך לתקוע את הג'לים בצורה אסטתית ויפה שיהיה מתאים להביא את זה כמתנה ביום הולדת?
אולי מישהי הכינה פעם דבר כזה או ראתה באנשהו ויוכלה לצרף לי תמונה
אשמח ממש
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
סתם חושבת על רעיון
אולי סיכות תפירה?
ככה זה גם ננעץ טוב בקלקר וגם לא ממש רואים

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר הגיוני ליצור כמו קופסא מבריסטול
כלומר לשרטט את המספר על בריסטול גדול ולייצר "קירות" בגובה הרצוי מסביב למספר
ואז למלא את הכל בסוכריות וממתקים
(עשיתי את זה פעם עם פרחים לקישוט קיר ענק- לא מספרים אלא אותיות)
מצרפת לך השראות מהרשת
f5355f3e76353d196f06e2e2cd05c1ba.jpg
069b355e722a4d71dd4951278088454b.jpg
08aa1ba0f09fd0e791c99c062b5a0d8b.jpg
2c007904fbec471251a010b6ca862e74.jpg

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר הגיוני ליצור כמו קופסא מבריסטול
כלומר לשרטט את המספר על בריסטול גדול ולייצר "קירות" בגובה הרצוי מסביב למספר
ואז למלא את הכל בסוכריות וממתקים
(עשיתי את זה פעם עם פרחים לקישוט קיר ענק- לא מספרים אלא אותיות)
מצרפת לך השראות מהרשת
צפה בקובץ המצורף 1575372צפה בקובץ המצורף 1575371צפה בקובץ המצורף 1575370צפה בקובץ המצורף 1575369
יש לך מושג אם יש לקנות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
סתם חושבת על רעיון
אולי סיכות תפירה?
ככה זה גם ננעץ טוב בקלקר וגם לא ממש רואים
מסוכן מאד לשלב כזה דבר במאכל (ובמיוחד בממתקים המיועדים לילדים!)
אפשר למרוח על הקלקר שוקולד/קצפת ולהטביע את הממתקים ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה