עוגת מספרים נשית

• הוסף לסימניות
12.jpg
עוגת מספרים.jpg

• הוסף לסימניות
ייהו,
איזה יפה היא!!
שווה לאסתי הזותי ;)

• הוסף לסימניות
הנעליים מדהימות!
וחוץ מזה זה בכלל לא יפה לגרות אותנו ככה במיוחד לא אחרי שיושבים בבית וטוחנים את המקרר
היית עושה משהו בסגנון נבטים סיניים וחסה.. סתם סתם!
זה הכי אלוף אבל תגלי לי מאיפה הנעליים טוב?............

• הוסף לסימניות
הנעליים מדהימות!
וחוץ מזה זה בכלל לא יפה לגרות אותנו ככה במיוחד לא אחרי שיושבים בבית וטוחנים את המקרר
היית עושה משהו בסגנון נבטים סיניים וחסה.. סתם סתם!
זה הכי אלוף אבל תגלי לי מאיפה הנעליים טוב?............
הנעליים מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
יוווו זה פשוט מושלם!
אבל לא נורמלי!!!!!
הנעעליים מדהימות?
אלי אקספרס? ממה זה עשוי?

• הוסף לסימניות
וואהה!!
תמיד אני נהנית לראות את העוגות שלך :)
מושלם ומגרה כמובן.
שאבין- הנעליים/ אודם וכו' מעלי אקספרס או שהתבניות מעלי והם אכילים?

• הוסף לסימניות
וואהה!!
תמיד אני נהנית לראות את העוגות שלך :)
מושלם ומגרה כמובן.
שאבין- הנעליים/ אודם וכו' מעלי אקספרס או שהתבניות מעלי והם אכילים?
התבניות מאלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה